Cancan ultimă oră

Ce face acum micul Hercule. Adolescentul era faimos când avea 5 ani

Publicat: 16 sept. 2020
Giuliano Stroe
Ce face acum micul Hercule. Adolescentul era faimos când avea 5 ani

Giuliano Stroe, copilul supranumit „Micul Hercule“ este acum adolescent și este foarte schimbat. La vârsta de cinci ani, în 2009, a intrat în Cartea Recordurilor pentru forța de care dădea dovadă.

Micul Hercule a devenit cunoscut în 2009, când a impresionat pe toată lumea prin povestea sa și felul în care arăta la doar 5 ani. Când era la grădiniță el se antrena foarte mult și avea un corp de invidiat, în timp ce copiii de vârsta lui mergeau la grădiniță și se jucau. El a participat la un concurs televizat din Italia, unde a reuşit să meargă 10 metri în mâini, cu o greutate agăţată de picioare.

Cazul lui Giuliano Stroe a ajuns de mai multe ori în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Olt, iar Iulian Stroe, tatăl lui și cel care l-a transformat într-un sportiv de la o vârstă fragedă, a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteşti, pentru rele tratamente aplicate minorului. Iulian este chiar el un împătimit al sportului și fiul său cel mare, sportivul familiei, îi seamănă perfect din toate punctele de vedere.

Ce face acum micul Hercule. Adolescentul era faimos când avea 5 ani

Micul Hercule a ajuns acum la vârsta de 16 ani și continuă să practice sport. El nu a renunțat la box și la antrenamentele dificile și continuă să își dedice mare parte din timp pasiunii sale care l-a făcut faimos de la o vârstă fragedă. El s-a înscris chiar și la competiții pugilistice oficiale, unde a înregistrat deja câteva succese la categoria lui de vârstă. Giuliano arată la fel de bine și acum și este foarte activ pe conturile de socializare, unde publică imagini și filmulețe cu activitatea și cu antrenamentele pe care le face. Tatăl său a înființat chiar și o asociație afiliată Federației Române.

Bunicul „micului Hercule“

După ce Giuliano Stroe a devenit celebru datorită exercițiilor de culturism pe care le face, familia lui a plusat și mai scos o nouă vedetă la înaintare: bunicul micutului Hercule. Cu siguranță mulți dintre voi au văzut filmul „O dădaca musculoasă“, în care protagonist principal este nimeni altul decât Hulk Hogan, un munte de mușchi, care este nevoit să lucreze cu mănuși cu doi frățiori pe care îi are în grijă, în calitate de dădacă. La fel ca bunicul lui Giuliano Stroe, care a acceptat să iasă la „lumină”, lângă nepoțelul lui, și și-a încordat muschii ca să demonstreze că nimic nu este întâmplător în familia lor.

Mușchii, brand de familie

Familia Stroe și-a creat un adevărat brand din a-și afișa mușchii, cu mic, cu mare. Deși au fost mulți care au admirat poza, au fost și străini care îi urmăreau activitatea lui Giuliano Stroe și l-au criticat atunci pe bunic pentru ceea ce face cu băiatul, crezând că este tatăl lui. În familia micuțului Hercule, cum a fost supranumit Giuliano Stroe, toată lumea a devenit dependentă de exerciții fizice și de culturism după ce Iulian Stroe, capul familiei, i-a dirijat pe toți, inclusiv soția și fratele mai mic al lui Giuliano, Claudio. Tatăl copiilor visa ca cei doi băieți să devină staruri de cinema, și nicidecum halterofili.

Adauga un comentariu