Cancan ultimă oră

Ce face Roxana Dobre în timp ce soțul ei, Florin Salam, își plânge fratele mort din cauza coronavirusului

Publicat: 26 sept. 2020
Florin Salam și Roxana Dobre
Florin Salam și Roxana Dobre

Ar fi trebuit să se bucure de un weekend liniștit, dar iată că acum trebuie să se pregătească de înmormântare. Rudele și apropiații lui Florin Salam îl vor conduce pe fratele manelistului pe ultimul drum. Până atunci, se fac pregătiri pentru priveghi, iar în focul lor se află și Roxana Dobre.

Paparazzii Spynews.ro vă țin la curent cu fiecare pas al tragediei care s-a abătut asupra familiei lui Salam. Iată că așa au surprins-o în imagini și pe Roxana Dobre, care a făcut astăzi diverse drumuri.

Ce a făcut Roxana Dobre, în ziua priveghiului lui Nelu Stoian

Mai exact, „soția” lui Florin Salam a mers la un magazin de îmbrăcăminte, unde a fost însoțită de mai multe rude. Având în vedere cât de apropiată este de Florin Salam, nu puten presupune decât că Roxana ajută la căutarea unor haine potrivite pentru înmormântare.Vă reamintim că Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a murit pe 25 septembrie. Era internat la Matei Balș de două luni, unde ajunsese ca urmare a infectării cu COVID-19. Neluțu Stoian suferea și de alte afecțiuni, printre care și diabet, așa că lupta cu boala a fost grea.

Potrivit unor surse apropiate lui Salam, cântărețul se gândește să își îngroape fratele lângă locul de veci al Fănicăi, fosta soție răpusă acum câțiva ani de ciroza hepatică.

Florin Salam și Roxana Dobre, probleme cu lumea interlopă

În lumea interlopă s-a pornit un nou scandal, iar de această dată, regele F.S. (Florin Salam, n.r.) este printre personajele principale. Manelistul este urmărit acum de clanul Duduianu, după ce a făcut o reclamație la poliție, dar și de Mircea Nebunu, liderul interlop al sectorului 4. Se pare că scandalul dintre Florin Salam și Mircea Nebunu are, la suprafață, un motiv legat de live-urile făcute de cei doi, pe rețelele de socializare.Cu toate acestea, dedesubturile ar fi cu mult mai complicate, întrucât și Roxana Dobre ar fi implicată în cele întâmplate.

”El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii… Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten… E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa… Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (…) Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din povești? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tata o palmă de te învârte invers”, a spus Mircea Nebunu’ referitor la Florin Salam.

Mircea Nebunu, supărat pe Roxana Dobre?

Așa cum vă spuneam, dedesubturile sunt mai complicate în scandalul momentului. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, se pare că Mircea Nebunu este supărat pe faptul că încasările sale merg direct către Roxana Dobre, care îi este și impresar.

”Roxana i-a reproșat lui Florin Salam că dădea prea mulți bani, în procente, celor care îi rezolvau diverse cântări… Printre care și, normal, cel care a avut ”Grijă” de el, Mircea Nebunu… Iar de atunci, Florin Salam, pentru a-i face pe plac Roxanei Dobre, a mai acceptat cântări doar prin ea, nu și prin Mircea Nebunu, iar acest lucru l-a deranjat, iar de atunci au și început atenționările, mesajele discrete, iar apoi live-urile dorecte dedicate… Apoi, Florin Salam, s-a dat o vreme cu Duduienii, pentru linișgte, dar asta l-a costat scump, iar acum e în vizorul lor”, a declarat un apropiat de-al manelistului, pentru sursa citată.

Adauga un comentariu