Sport

Ce face Simona Halep în pauza pe care și-a luat-o de la tenis? Care sunt preferințele ei în materie de relaxare înainte de Australian Open?

Publicat: 27 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce face Simona Halep în pauza pe care și-a luat-o de la tenis Care sunt preferințele ei în materie de relaxare înainte de Australian Open
Simona Halep

Într-o postare de pe Twitter, jucătoarea româncă le-a arătat fanilor modul prin care se relaxează în vacanța forțată pe care a luat-o din cauza pandemiei
Pauza forțată de pandemie a fost un prilej bun pentru Simona Halep de a se relaxa la munte… pe bicicletă. Jucătoarea noastră de tenis abia a ieșit din carantină, aceasta fiind testată pozivit cu COVID-19 în urmă cu puțin timp. Simona a profitat de ocazie și a postat pe contul ei de Twitter imagini de la munte cu ea pe bicicletă.
În ce privește noul sezon competițional din 2021, șansele ca Australian Open să aibă loc și ca Simona Halep să fie prezentă în competiție sunt foarte mari. Încă nu se cunosc datele oficiale pentru Australian Open, turneul care ar fi trebuit să se dispune în a doua jumătate a lunii ianuarie ar putea fi amânat pentru februarie sau chiar martie.

„Singura neclaritate este cum se vor desfășura aceste 14 zile de carantină. Dacă se duce 14 zile și nu se antrenează, efectiv se duce degeaba. Dacă vor exista posibilități, probabil va fi o variantă plauzibilă în care vor merge”, a fost declarația oferită de antrenorul Simonei, Artemon Apostu-Efremov.

A fost singurul trofeu de Grand Slam câștigat de sportiva din Danemarca în carieră

Românca a jucat o finală de Australian Open în 2018, finală pierdută în fața danezei Caroline Wozniacki, după ce a condus în decisiv cu break. A fost singurul trofeu de Grand Slam câștigat de sportiva din Danemarca în carieră. Între timp, aceasta s-a retras din tenis.
Fostă numărul 1 mondial, Halep are două titluri de Grand Slam în palmares, Roland Garros și Wimbledon, dar și alte 3 finale pierdute.

Adauga un comentariu