Actualitate

Simona Halep are COVID-19. Care este starea de sănătate a sportivei

Publicat: 31 oct. 2020
Simona Halep cu mască de protecție
Simona Halep cu mască de protecție

Simona Halep (29 de ani) a anunţat azi, printr-un mesaj postat pe reţelele sociale, că a fost infectată cu noul coronavirus. Anunțul a venit la scurt timp după ce o altă mare sportivă a fost confirmată cu COVID.

 

Totuși, Halep nu riscă să piardă locul în clasament pentru ca sportiva anunțase cu ceva timp în urmă că sezonul de tenis s-a încheiat. Sportiva noastră renunțase deja la antrenamente, iar singurele imagini postate pe rețelele de socializare veneau din sala de forță unde sportiva se menținea în formă.

Simona Halep, testată pozitiv la COVID-19

Simona Halep le-a transmis fanilor ca a ieșit pozitiv la infectarea cu COVID-19, dar că starea ei de sănătate este una bună, fără simptome grave. Totuși, campioana noastra a explicat că au existat totuși câteva simptome, dar unele ușoare. Mesajul a fost publicat pe contul oficial al lui Halep de pe Twitter. Mii de fani i-au transmis sportivei o însănătoșire grabnică și o revenire în forță pe circuitul mondial al tenisului. Simona Halep s-a autoizolat in casă și se recuperează, transmite în mesajul publicat pe rețelele de socializare.

 

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Cum a fost 2020 pentru Simona Halep

Simona Halep a încheiat sezonul 2020 cu cele mai multe titluri cucerite în circuit dintre toate jucătoarele, dar și cu senzația că a fost aproape de succes în concursurile de Mare Șlem.

În februarie, Simona Halep s-a impus la Dubai, pe hard, iar de la reluarea circuitului a câștigat la Praga și Roma, ambele pe zgură. În perioada de stagnare a turneelor, s-a antrenat acasă numai pe suprafața roșie, luând decizia, poate la început inconștient, apoi voluntar, de a se concentra pe partea finală a calendarului.

TROFEELE SIMONEI HALEP DIN 2020
Februarie – Dubai
August – Praga
Septembrie – Roma
23 de meciuri
a câștigat Simona Halep în 2020, suferind doar trei înfrângeri: în fața Arinei Sabalenka la Adelaide, a lui Garbine Muguruza la Melbourne și contra Igăi Swiatek la Paris

1,95 milioane de dolari
a câștigat românca din tenis anul acesta, sumă brută, cel mai mare cec fiind cel primit pentru semifinala de la Melbourne, 720.523 de dolari

Gimnasta Larisa Iordache, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

Sportiva Larisa Iordache a transmis miercuri, 28 octombrie 2020, pe platforma de socializare Facebook faptul că a fost confirmată pozitiv la virusul Covid-19. Aceasta a intrat în autoizolare la domiciliu pentru două săptămâni.

Deși testată pozitiv cu noul coronavirus, gimnasta are o atitudine optimistă. Aceasta a transmis faptul că se autoizolează pentru a rămâne sănătoasă și a reveni în parametrii normali. Larisa Iordache a publicat pe pagina de socializare Facebook faptul că simte doar o mică răceală, fără a avea simptome grave.

”Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană … pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după trei ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum… după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul”, a afirmat Larisa Iordache în reţeaua de socializare amintită.

Adauga un comentariu