Stiri si curiozitati

Ce facultate a făcut Vlăduța Lupău. Vei rămâne uimit

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce facultate a făcut Vlăduța Lupău. Vei rămâne uimit
Vlăduța Lupău a strâns de-a lungul carierei sale un număr uimitor de fani pe rețelele sociale

Ești curios ce facultate a făcut Vlăduța Lupău? Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică de populară și de petrecere, cu milioane de fani în țară. Puțini sunt cei care știu însă ce studii are de fapt artista.

Ce facultate a făcut Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a strâns de-a lungul carierei sale un număr uimitor de fani pe rețelele sociale și un palmares mare de colaborări, cele mai cunoscute fiind cu Andra Măruță și Gramoste. De asemenea, artista nu stă rău deloc nici pe plan sentimental, așteptând în curând un al doilea copil. Aceasta și-a anunțat fanii despre faptul că este însărcinată înainte de show-ul său de la Sala Palatului din data de 23 martie.

Cu toate acestea, majoritatea ne-am întrebat măcar odată ce studii are cântăreața și cel mai probabil ne-am răspuns că a făcut un liceu de artă iar mai apoi ar fi urmat cursul firesc al vieții și s-a dus la o facultate de profil. Dar, ce să vezi, nu. Vlăduța Lupău nu are studii în muzică. Deși a pornit pe drumul cântecului de la vârsta de patru ani, aceasta a făcut inițial Colegiul Național ”Simion Bărnuțiu” din Șimleu Silvaniei iar mai apoi și-a îndreptat pașii către Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, datorită faptului că și părinții săi sunt tot în domeniul veterinar. Mama sa este medic veterinar iar tatăl este inginer zootehnist.

Vedeta a povestit acum ceva timp într-o emisiune televizată de ce a ales drumul facultății de medicină și de ce muzica a prins mai mult teren în fața acestei profesii. Aceasta a spus că a terminat facultatea în anul 2016 la îndemnul părinților săi pentru că ea de fapt voia să urmeze alte cursuri universitare. A mers alături de fratele său și s-a înscris la facultate iar după șase ani de muncă a obținut titlul de medic veterinar. Cu timpul și-a deschis și propriul cabinet însă odată cu succesul său în muzică, pasiunea pentru medicină și cabinetul au trecut pe locul doi. Părinții săi nu au fost tocmai fericiți de alegerea acesteia, ei crezând că artista nu va deveni cunoscută prin muzică și nu va putea să își câștige banii din meseria de cântăreață.

Care este relația Vlăduței cu soacra sa

Cu toții știm vorba ”soacră, soacră, poamă acră” din folclorul românesc însă relația artistei cu soacra sa este departe de a se încadra în acest proverb. Vlăduța Lupău s-a căsătorit în anul 2019 cu fotbalistul Adrian Rus, după ce se cunoșteau de ani buni. Surprinzător este faptul că vedeta este mai mare decât el cu câțiva ani. Ea are 33 de ani și el are 30, fiind o diferență de 3 ani între aceștia însă asta nu i-a oprit din a-și construi viața mult visată și pentru care s-au zbătut de-a lungul timpului.

Acum că știi ce facultate a terminat Vlăduța Lupău, trebuie să știi și faptul că relația acesteia cu soacra nu lasă deloc de dorit. Interpreta a spus pe rețelele sociale că mama soțului ei are grijă de ea ca de propriul copil și o ajută în toate treburile pe care le are, inclusiv faptul că mai stă uneori cu băiatul său Iair.

Adauga un comentariu