Cancan ultimă oră

Ce femei au trecut prin patul lui Mihai Bendeac? Puțini știu că s-a iubit cu Celia sau că a fost chiar la un pas de căsătorie

Publicat: 02 oct. 2021
Actorul a avut, clar, un succes teribil printre domnișoarele din showbiz, iar cu unele chiar a fost la un pas de căsătorie

De-a lungul timpului, prin patul lui Mihai Bendeac au trecut femei cunoscute, printre care Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeta, Sore și Andreea Popescu. Actorul a avut, clar, un succes teribil printre domnișoarele din showbiz, iar cu unele chiar a fost la un pas de căsătorie.

Cu Mirela Zeța, Mihai Bendeac a avut o legătură amoroasă în pedioada facultății. Povestea de iubire a luat, însă, sfârșit din cauza faptului că cei doi aveau caractere total opuse.

“Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, a declarat actorul.

În 2008, a apărut un zvon potrivit căruia Mihai Bendeac ar fi avut o relație cu Loredana Marin, soția lui Bodo. La momentul respectiv, s-a vehiculat că tânăra se iubea în paralel cu actorul și solistul de la Proconsul. Iubirea adevărată a învins în cele din urmă, iar Loredana s-a măritat cu Bodo.

Sore este o altă tânără cu care Mihai Bendeac s-a iubit. Relația a durat din vara lui 2009 până în luna octombrie a aceluiași an. S-ar fi despărțit după ce în public au apărut o serie de fotografii XXX cu actorul ca protagonist.

Ce femei au trecut prin patul lui Mihai Bendeac. “Mi-a lăsat libertate”

În 2011, Mihai Bendeac a trăit o poveste nebună de dragoste cu Andreea Popescu, la momentul respectiv una dintre dansatoarele Deliei. S-au despărțit, puțin forțați și de faptul că iubirea lor a fost îndelung mediatizată în publicațiile mondene.

La începutul lui 2013, cu puțin timp înainte de a se mărita, Celia a dezvăluit că între ea și Mihai Bendeac a existat o legătură amoroasă. Au încheiat relația din cauză că actorul nu se putea implica în relație așa cum și-ar fi dorit artista.

“Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine tot timpul. Cred că ţine de destin. Mi-a lăsat libertate. Ne-am despărțit foarte frumos”, a spus Celia despre relația cu Mihai Bendeac.

La un moment dat, Mihai Bendeac a urcat pe o rețea socială un filmuleț cu descrierea “iubita mea”. Pe video apărea Ioana Anuța, fostă concurentă la X-Factor. Fanii l-au felicitat pe actor, care, la rândul lui, le-a mulțumit.

Roxana Vancea este o altă femeie cunoscută în lumea mondenă cu care s-a iubit Mihai Bendeac. Fosta asistentă TV colabora, la momentul respectiv, cu actorul la iComedy. Colaborarea profesională a dus către sentimente mai profunde, iar la un moment dat artistul a urcat pe o rețea socială o fotografie în care se săruta cu foc cu Roxana.

Comentarii
Adauga un comentariu