Cancan

Ce înălțime are Nicole Cherry? Detalii picante din viața cunoscutei artiste

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înălțime are Nicole Cherry Detalii picante din viața cunoscutei artiste
Nicole Cherry are o înălțime mică, dar cu toate acestea, are una dintre cele mai frumoase voci din industria artistică, mărturie fiind miile de fani care îi umplu acum sălile de concert

La doar 25 de ani, Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Ea s-a născut într-o familie foarte iubitoare care a susținut-o încă de mică să-și îndeplinească visul ei, și anume să facă muzică. Ce înălțime are artista, dar și la ce vârstă a devenit mămică, află în rândurile următoare.

Una dintre cele mai populare și talentate vedete din România, Nicole Cherry, s-a născut pe 5 decembrie 1998. Ea a crescut într-o familie plină de iubire, în care încă de mică a fost susținută de părinții ei să-și îndeplinească visul, anume să ajungă cea mai bună cântăreață din România. Chiar dacă are o înălțime și statură mică, ea nu s-a lăsat o dată intimidată de problemele pe care le-a avut de-a lungul carierei, astfel ea a ajuns acum una dintre cele mai populare artiste din țară și nu numai.

Ce înălțime are Nicole Cherry

Tânăra artistă are 1,55 metri, ea și-a început cariera muzicală de când avea doar 15 ani, continuând să aibă milioane de fani care îi ascultă fiecare piesă cu ardoare. Chiar dacă cariera ei a început cu stângul, ea participând la „Românii au talent” și fiind refuzată, această dezamăgire însă a însemnat un punct de cotitură în viața ei, mai ales pentru că a fost respinsă de Andra, pe care o idolatriza. Nicole și-a promis atunci că va deveni un nume care să umple sălile de concert și, după câțiva ani, fix asta s-a întâmplat. Nicole Cherry are una dintre cele mai superbe și unice voci din România, deși are o înălțime de 1,55 metri. Totuși, ea nu este cea mai mică cântăreață din România; Irina Rimes are doar 1,49 metri, iar Adrian Minune are 1,50 metri. Nicole, însă, recunoaște că statura ei mică nu a afectat-o atât de profund pe cât s-ar crede, ea fiind sigură pe talentul ei muzical, dar și pe propria sa imagine și nu se simte incomodată fiind mai mică de înălțime.

Nicole Cherry și relația cu Florin

Faimoasa cântăreață are o relație de ani buni cu iubitul ei Florin, ei devenind părinți pentru prima dată pe 27 noiembrie 2021. Ea recunoaște că acesta a fost cel mai frumos cadou pe care putea să-l primească, ea devenind mamă doar cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani. Fiica ei se numește Anastasia și urmează să împlinească 4 ani. Pe numele său real Florin Popa, este un afacerist român în vârstă de 32 de ani, iar împreună cu artista formează una dintre cele mai frumoase și fericite familii din lumea artiștilor. Nicole Cherry mărturisește că îl iubește la fel de mult ca în prima zi și acum este încă cucerită de zâmbetul lui. Tânără artistă însă nu s-a oprit doar aici, ea și-a făcut nu demult și debutul în lumea filmului. Nicole Cherry având rolul principal în filmul „România VTM”, care s-a bucurat de un succes răsunător. Ea a jucat alături de Bogdan de la Ploiești, interpretul de manele arhicunoscut dar și Rareș, câștigătorul One True Singer. La începutul anului 2023, comedia Românească „România VTM” a apărut în toate cinematografele, având-o pe Nicole Cherry în rolul principal.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final și sper din suflet că și publicul va veni cu un feedback pozitiv”, a povestit Nicole

Nicole Cherry are o înălțime mică, dar cu toate acestea, are una dintre cele mai frumoase voci din industria artistică, mărturie fiind miile de fani care îi umplu acum sălile de concert.

Adauga un comentariu