Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi că iți cade părul. Nu este un semn bun

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi că iți cade părul. Nu este un semn bun
Visul în care iți cade părul este asociat de obicei cu ideea de îmbătrânire, de trecere a timpului

Ți se întâmplă să visezi tot felul de ciudățenii și să nu știi ce înseamnă acest lucru? Ei bine, visele sunt proiecții ale subconștientului și de fiecare dată cei mai superstițioși vor încerca să interpreteze ceea ce au visat. Spre exemplu, un vis ciudat este acela în care iți cade părul. Așadar, astăzi vom încerca să ințelegem ce înseamnă când visezi că iți cade părul.

Cei care se ocupă cu interpretarae viselor spun că visul în care iți cade părul este asociat de obicei cu ideea de îmbătrânire, de trecere a timpului şi de înfăţişare asupra căruia îţi faci probleme de conştiinţă.

Ce înseamnă când visezi că iți cade părul

Podoaba capilară este legată în general de puterea, înfățișarea și grija unei persoane față de ea însăși. Din modul în care ne îngrijim părul şi ne raportăm la valoarea acestuia pentru noi, ne putem da seama care este importanţa lui în visele noastre.

Fie că este lung sau scurt, cert este că femeile, în general, țin foarte mult la acest aspect al fizicului și tind să se sperie atunci când visează că își pierd podoaba capilară. Se pare că sunt mai multe semnificații ale acestui vis și trebuie să fiți foarte atenți când visați acest lucru. Se spune că atunci când visezi că iți cade părul adevărate pericole te așteaptă în viață reala.

Dacă visezi că iți cade părul iar acesta are culoarea roșie înseamnă că trebuie să fii mai atent la pasiunile pe care le ai și să încerci să te focalizei asupra acestora. Toate astea din cauza faptului că parul roșu simbolizează pasiunea și resursele puternice de care dispui.

Dacă visezi că iți cade părul iar acesta este unul lung, acest vis are legătură cu faptul că podoaba capilară lungă este asociată cu senzația de libertate, este un simbol al acesteia și al unei atitudini deschise, relaxate. Este considerat un vis bun, la momentul de față te afli la locul potrivit iar căile pe care vrei să le urmezi în viață sunt bune.

Dacă visezi că te tunzi la chelie sau că iți cade tot părul, este un semn de încredere în tine însăți foarte scăzută, iar visul te îndeamnă să ai mai multă încredere în tine. În același timp, acest vis poate arăta și înțelepciune sau inocența, deoarece chelia simbolizează sinceritatea, cineva căruia nu îi e frică să se arate așa cum e.

Dacă în vis iți cade părul din cauza unei boli precum cancerul acest lucru semnifică faptul că în viața reala treci printr-un proces al propriei transformări.

Dacă visezi că iți cade părul din cauza unor insecte acest lucru poate fi interpretat că nu te concentrezi suficient asupra unei situații care necesită toată atenția ta. Este de asemenea un vis care iți arată că trebuie să iți urmezi propriul drum în viață, iar pentru a iți îndeplini obiectivele trebuie să fii mai ambițios. Este semn că te așteaptă un nou inceput mai bun iar cel mai edificator vis care iți arată asta este cel în care naști un bebeluș.

Interpretări negative în cazul în care visezi că iți cade părul

Cel mai adesea căderea parului în vis este un semn că duci lipsă de putere în viață reala. În același timp poate însemna o sănătate precara, sărăcie, nefericire sau în cazuri grave poate însemnă o boală. Sărăcia și boala din viață reala este scoasă în evidenta și de visul în care iți apar diferite viețuitoare parazite cum ar fi căpușa.

Dacă visezi că iți cade parul din cauza bătrâneții însemnă îngrijorarea ta de a-ți pierde sex-appealul.

Dacă visezi că îți cade părul din cauza stresului cei care interpretează visele spun că este vorba despre slăbiciune. Însemnă că nu ai îndeajuns de multă putere pentru a face față provocărilor de zi cu zi.

Dacă visezi că îți cade părul pentru că ți-l tunde cineva, este o reflecție a propriilor anxietăți pe care le ai în realitate.

Dacă te piepteni și iți cade părul, cel mai probabil te așteaptă niste probleme de ordin financiar cum ar fi plata unor amenzi sau pierderea unui proces.

În general, pierderea părului în vise mai este asociată cu schimbări sau rupturi în viaţa cuiva, așadar este un vis care nu prevestește lucruri bune.

În final, dincolo de toate aceste interpretări, fie ele pozitive sau negative, pentru a înțelege ce înseamnă când visezi că iți cade părul, este bine să analizezi toate detaliile visului. Numai așa vei știi sigur ce vrea subconștientul să iți transmită.

Adauga un comentariu