Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi cireșe. Interpretarea visului
Ce înseamnă când visezi cireșe. Interpretarea visului

Ce înseamnă când visezi cireșe. Interpretarea visului

12 apr. 2021, 15:40,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Știi ce înseamnă când visezi cireșe? Dacă nu, o să afli în cele ce urmează. Potrivit specialiștilor în interpretarea viselor, fructele coapte și proaspete în vise sunt un semn bun, însă, în funcție de contextul în care apar acestea, au interpretări diferite.

În tradiția românească, indiferent de ce fel de cireșe vei visa, acestea nu sunt asociate cu ceva bun. Din contra, cireșele semnifică supărare, frământări sau necazuri. În tradiția persana, cireșele prevestesc deziluzii în iubire, multe frământări, poate chiar despărțire de persoana iubită, iar o explicație mai antică a acestui vis este de părere că vei avea probleme în viață de familie.

Ce înseamnă când visezi cireșe

Dacă s-a întâmplat să visezi recent un fruct, un lucru este bun. Majoritatea celor care se ocupă de descifrarea viselor spun că este este un semn bun, dar nu prevesteşte neapărat un bine direct, nemijlocit.  Fructele coapte şi proaspete în vise reprezintă o oportunitate care se apropie de tine sau care stă chiar în fața ta, însă tot ce trebuie să faci este să înveți cum să ”culegi” această șansă.

Cireşele sunt acele fructe de mai care anunţă căldura verii şi sunt asociate cu bucuria, dragostea şi întâmplările vesele. Chiar dacă se coc mai târziu, respectiv toamna, și strugurii din vise semnifică același lucru.

Interpretarea visului în care apar cireşe este una de natură pozitivă, este semn bun, semn că vei avea parte de anumite bucurii, evenimente fericire sau ţi se împlinesc nişte dorinţe pe care le aşteptai de mult. Interpretatrile acestor fructe sunt diferite în fiecare cultură. Spre exmplu, în tradiția populară românească, visele cu cireşe prevestesc semne rele, în timp ce în tradiţia orientală (persană) acestea aduc dezamăgiri, deziluzii şi chiar lacrimi în iubire. Chiar și așa, specialiștii în interpretarea viselor au găsit o mulţime de valenţe şi alte interpretări ale acestui vis.

Potrivit accestora, semnificația acestui fruct provine mai ales din expresia “cireașa de pe tort”, care marchează, în sens pozitiv, recompense obținută, răsplătirea eforturilor, iar în sens negative, excesul și saturația.

Dacă visezi că mănânci cireșe este un semn că vei avea parte de schimbări și noutăți în viață amoroasă. Iți place de cineva iar partea buna este că cel mai probabil acea persoana nu va fi indiferentă, iți va răspunde cu acceasi monedă. În viitorul apropiat, se va naște o frumoasă poveste de dragoste.

De asemenea, aceste fructe mai sunt asociate şi cu modul în care îţi exprimi sexualitatea şi cu faptul că simţi nevoia să te exprimi astfel faţă de persoana respectivă. Și atunci când visezi un câine, în funcție de statutul, culoarea și atitudinea lui, acest lucru face referire la modul în care se desfășoare viața amoroasă.

Așadar, cireșele pe care le mănânci în vis anunţă fericire, zile frumoase şi senine pe plan amoros aşa că ai putea avea o şansă mare de a cuceri această persoană de care îţi place.

Cireșele verzi din vise sunt un semn că vă simțiți singur, trist, neglijat și aveți senzația că nimic nu vă merge bine în viață. O altă interpretare spune că este foarte posibil să aveți parte de certuri în familie în perioada următoare. Interesant că aceste fructe verzi din vise sunt asociate și cu schimbările climatice. Specialiștii spun că dacă visezi cireșe verzi, este un semn că vara ce urmează va fi una rece și lipsită de soarele arzător cu care suntem învățați.

De asemenea, cireșele verzi ne arata și cum vor decurge lucrurile în sfera profesională. Se pare că la locul de muncă pe care îl ai colegii iți pun bețe în roate la orice proiect pe care tu îl inițiezi și astfel nu poți avansa pe scara ierarhică. Nu reuşeşți să fructifici nimic şi mereu te simţi ca şi cum ai lua-o de la capăt constant.

Cireșele negre din vis înseamnă că trebuie să ai foarte mare grija de sănătatea ta deoarece e posibil să cazi la pat, din cauza unei boli foarte lungi.

Gustul cireșelor ne arata de asemenea semne din viață reala. Daca cireșele dulci semnifica că vei avea parte de afecțiune din partea cuiva care te-a uitat de ceva vreme, în schimb cele acre sunt asociate de obicei cu dezamăgirile. Acestea fie urmează să apară în viață ta, fie este vorba de o decepție pe cere deja o simți.

Cireșele putrede, mucegăite sau stricate prezic supărarea și lacrimile. Familia, persoana iubită sau cineva foarte apropiat te poate dezamăgi prin a fi neloiali sau necredincioși. Veștile proaste vă vor tulbura.

Pe de alta parte, visul în care apar cireșe se mai referă și faptul că ai un suflet nobil, ai parte de bunătate de la cei din jur și dai numai peste noroc mereu. Acest vis poate să sugereze și faptul că viața ta este exact ca un bol de cireșe, adică plină de gust, cu savoare, dulce și plăcuta.

Cireșele din vis – semnificații generale

dragoste, fericire;

cireșe albe – semn rău înseamnă, supărare;

cireșe negre – tot semn rău sunt, s-ar putea să te îmbolnăvești sau să dea peste tine un necaz.

albe mâncând- întristare;

-acre- nestatornicie;

-culegând- fericire, noroc;

mâncând- zile senine;

mâncând din cele dulci- bucurie, fericire;

mâncând din cele roșii- împlinirea dorinței;

tartă cu- mici câștiguri bănești;

vedem în pom- noroc, izbândă, bucurie și succese în afaceri.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi cireșe, fie ele interpretări pozitive cât și negative, vei înțelege mult mai ușor ce vrea să iți transmită subconștientul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *