Ce înseamnă când visezi struguri. Semnificația visului

Ce înseamnă când visezi struguri. Semnificația visului

09 apr. 2021, 15:54 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Știi ce înseamnă când visezi struguri? Dacă nu, o să afli în cele ce urmează. Pentru a intrepreta corect acest vis trebuie să aveți în vedere contextul în care apare acest fruct, așadar trebuie să vă amintiți cât mai multe din vis.

Cu toții avem vise unul mai dubios ca altul. De cele mai multe ori, simbolurile care ne apar în vise, au capacitatea, în general, de a ne speria și de a ne îngrijora mai mult decât ne dăm seama. Cert este că niciun vis nu este de neglijat şi dacă mintea noastră insistă să ni-l aducă în prim plan, putem fi siguri că ceva se întâmplă legat de simbolurile sau scenariile care ne apar în acel vis.

Ce înseamnă când visezi struguri

În general, strugurii din vise sunt simbolul prosperităţii, al plăcerii şi al bucuriilor, însă situaţia diferă de la caz la caz, în fuctie de formă, culoare și gust. Spre exemplu, dacă aceștia sunt acri, iar în vis suntem obligați să îi mâncam, poate reprezenta prezența în viața noastră a unor persoane pe care suntem forțați să le acceptăm. La fel de bine, oamenii falși din viață noastră ne sunt scoși în evidență și de visul în care te muscă un câine.

În orice caz, când apar aceste fructe în vise reprezintă veşti bune, multe bucurii și evenimente fericite în perioada următoare.

La polul opus, în tradiția românească, strugurii văzuţi în vis sprevestesc supărare, lacrimi, necazuri. Visul cu struguri are explicaţii negative aproape în orice împrejurare. E bine doar atunci când te visezi culegând struguri. Chiar şi struguri copţi, pe arac, înseamnă ceva neplăcut, adică dificultăţi în viaţa ta sentimentală şi chiar mai mult.

Specialiștii în interpretarea viselor spun că dacă te visezi culegând struguri, înseamnă că vei primi o veste bună în curând. Acest vis poate prevesti o întâmplare fericită ce urmează să se întâmple. Vei avea profit și vei investi, în viitorul apropiat iți vei putea îndeplini anumite dorințe pe care le-ai avut o perioadă foarte îndelungată.

Dacă se întâmplă ca în visual tău să calci strugurii în picioare, înseamnă că vei reuși să-ți învingi dușmanii, că poți trece peste dificultăți cu ușurință și tenacitate.

Dacă visezi struguri albi, în perioada următoare vei reuși să duci la îndeplinire niște planuri mărețe pe care ți le-ai făcut. De asemenea, strugurii albi din vis prevestesc o stare bună de sănătate și o energie debordantă, dar și faptul că vei primi bani și iți vei îmbunătăți situația financiară. Vei munci etic pentru câștigurile tale.

La fel de bine și strugurii purpurii înseamnă noroc și belșug în casa ta.

Dacă visezi struguri galbeni semnifică că ai o tărie sufletească și o capacitate de a-i face fericiți pe cei din jurul tău. Doar prezența ta într-un grup va fi apreciată pentru că aduci veselie în rândul oamenilor.

Strugurii bine copți în vis semnifică multă bucurie. Ceva foarte bun urmează să se întâmple în viața reală. Dacă în vis iți apar struguri copți în ciorchine, înseamnă că vei avea parte de câștiguri substanțiale de bani.

Dacă visezi că mănânci mulți struguri, înseamnă că nu te mulțumești cu puținul în viața ta. Vrei să dai totul pentru a-ți face viața mai ușoară, să faci cât mai ușor sume mari de bani cât și să urci pe scara socială fără prea mult efort. Însă, specialiștii atrag atenția că acest lucru nu este unul bun, trebuie să fii mai cumpătat, să ai mai multă răbdare. Dacă acest vis în care consumi mulți struguri arată că ești o fire ambițioasă, în schimb visul în care iți cade părul din cauza stresului semnifică tocmai opusul, înseamnă că ești o persoană slabă care se complace în situația în care este și nu luptă pentru a progresa.

Când visezi struguri pe care îi aduni pentru a face vin înseamnă ești pe drumul bun și vei avea parte în curând de succes.

Strugurii în vise – semnificații generale

lăcomie, lacrimi, noroc, prosperitate

 • acri- dezbinare, amărăciune în viață
 • albi- sănătate, prosperitate, proiecte ambițioase
 • având- bucurie, veste buna, prosperitate
 • călcând- izbândă
 • copți- bucurie
 • culegând- semn bun
 • ciorchine- abundență, sacrificiu
 • culegi- fericire
 • dulci- întâlnire neașteptată
 • mâncând- lăcomie
 • mulți- clevetire
 • negri- lacrimi, despărțire neașteptată
 • roșii- putere de muncă, lacrimi
 • rupând din cei frumoși- fericire nestatornică
 • văzând- vei lupta cu mari greutăți.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi struguri, iți va fi mult mai ușor să interpretezi ce vrea subconștientul să iți transmită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *