Prima pagină » Lifestyle » Ce înseamnă când visezi gândaci. Interpretarea visului
Ce înseamnă când visezi gândaci. Interpretarea visului

Ce înseamnă când visezi gândaci. Interpretarea visului

17 mart. 2021, 11:38,
BZI.ro, în Lifestyle

Visam adeseori gândaci în vis și nu știi ce înseamnă asta? În general, apariția gândacilor în vis este un lucru neplăcut. Mai ales că foarte mulți oameni se temi de aceste insecte. Din aceasta cauza, foarte mulți interpreți de vise spun că apariția gândacilor în vis nu este un lucru foarte bun. Aceste vise prezic probleme financiare, de sănătate sau în relațiile cu cei dragi. Cu toate acestea, că să puteți interpreta visul corect trebuie să fiți atenți la toate detaliile.

Ce înseamnă când visezi gândaci, conform cărții de vis a lui Miller

Conform cărții de vis a lui Miller, visând despre gândaci este interpretat negativ. Încercați să vă aminti cât mai multe detalii din vis. Dacă gândacii s-au tarat pe corul tău, în curând puteți avea boli de piele sau dificultăți materiale. Dar dacă ați visat că ai omorât un gândac în zis, atunci situația ta financiara se vă îmbunătăţi. Dacă ai visat mai mulți gândaci într-o casa străină înseamnă că îi dorești răul cuiva nu prea apropiată ţie.

Cum interpretează Vanga visul despre gândaci

În cartea scrisa de Vanga despre vise puteți găsi mai multe interpretări despre visele cu gândaci. În majoritatea cazurilor, apariția acestor insecte înseamnă boli în viitor apropiat sau ești invidiat de alții. Prin urmare, trebuie să vă studiați cercul de cunoscuți, cineva țese o conspirație, intriga sau răspândește zvonuri negative. Dacă gândacul era negru, o persoana apropiata ție este gelos pe tine. Acesta persoana nu o să-ți fac rău în mod conștient dar poate să-ți afecteze relația cu partenerul tău.

Dacă omori un gândac în vis, acesta este un semn bun care promite victoria fata de dușmanii tai și persoanelor invidioase. Dacă visați unul sau mai mulți gândaci care zboară atunci fiți atenți că în cercul de cunoscuți este și o persoana cu doua fete. Chiar dacă îl considerați un prieten, el are de fapt un scop diferit. Vrea să vă fac arau vouă sau celor dragi pentru a obține unele beneficii.

Dacă gândacii erau într-un pat și în același vis apare o fata cunoscuta, feriți-vă de ea. Aceasta vă dorește răul. Un număr mare de gândaci în vis poate prezice o deteriorare extreme a sănătății. Dacă gândacul te-a muscat în vis, o boala grava poate apărea in viitorul tău și va fi rezultatul unui stil de viață nesănătos. Dacă visezi o persoană pe care o placi cu mai mulți gândaci pe ea atunci subconștientul tău crede că este ceva în neregulă cu ea.

Cum interpretează psihologul Freud apariția gândacilor în vis

Conform celebrului psiholog Sigmund Freud, visele în care apar gândacii pot fi interpretate în moduri diferite. Gândacii din vis pot fi asociați cu mândria visătorului. V-a puneți deasupra partenerului lăudând orice despre voi. Acest comportament va duce în mod inevitabil la o pauza în relația voastră sau chiar la terminarea ei.

Apariția gândacilor în vis mai poate însemnă aroganta ta fata de ceilalți. Toată lumea din jurul tău nu contează, nu este demna de atenția ta, este neinteresanta. Dacă aceiași atitudine o aveți și fata de partener atunci acesta vă caută atenția în alta parte. Apariția unui gândac cu coarne în vis personifica sexualitatea partenerului actual, ceva nu ți se potrivește în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *