Ce înseamnă când visezi haine de preot. Semnificația visului

Ce înseamnă când visezi haine de preot. Semnificația visului

21 apr. 2021, 15:24
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dacă pentru apariția unui preot în vis majoritatea oamenilor asociază asta cu un semn de la Dumnezeu, puțini știu ce înseamnă când visezi haine de preot. Chiar dacă mulți spun că acest vis aduce noroc, părerile sunt împărțite in acest caz.

Depre visul cu preoți se spune că este întotdeauna unul care ne indică numai lucruri bune. Un preot în vis indică nevoia de spiritualitate, simţul moralităţii, aluzie la nevoia de a te conecta prin conştiinţă la credinţă. Dacă se întâmplă să vorbești cu preotul ar putea însemna că ai nevoie de anumite sfaturi și ajutor în viață. De asemenea, specialiștii în interpretarea viselor spun că atunci când visezi un slujitor al Domnului ai nevoie de consiliere și ajutor divin.

Ce înseamnă când visezi haine de preot

Fiecare dintre noi avem tot felul de vise unele mai dubioase ca altele. Majoritatea oamenilor încearcă să interpreteze aceste vise, apelând de obicei la ajutorul internetului. Ca să puteți interpreta un anumit vis cel mai bine este să vă aduceți aminte cât mai multe din visul respectiv. Însă trebuie recunoscut faptul că evenimentele din vis sunt cel mai adesea imposibile sau foarte puțin probabile în realitatea fizică.

O altă categorie de persoane apelează la ajutorul preotului pentru a înțelege ce mesaj a încercat subconștientul să îi transmită. În acest sens, părintele Ilarion Argatu dă niște sfaturi celor care vor să interpreteze visul apelând la slujitorii bisericii.

„Visele, dar numai acelea care au fost trei nopţi la rând, nu le spui nimănui decât preotului. Preotul, dacă are descoperire duhovnicească, îţi interpretează imediat visul, îţi spune ce a vrut să-ţi arate, iar dacă nu, îţi spune să vii a doua zi, pentru că trebuie să pună rugăciune să-i descopere Dumnezeu lui şi el să-ţi spună matale. Aşa să procedaţi dacă vreţi să nu fiţi păcăliţi de vrăjmaşul cu visele” – părintele Ilarion Argatu.

 Dacă ne rezumăm la visul în care apare un preot, atunci semnnificatiile sunt multe. În timp ce unii cred că este un semn divin, alții sunt de părere că este un semn rău.

În general, preoții din vis reprezintă nevoile tale spirituale, un simt al moralității și credințelor spirituale.

Dacă visezi haine de preot înseamnă noroc, fericire. Toate grijile tale materiale vor dispărea în curând. Dacă visezi veșminte noi înseamnă că vei avea parte de o mare fericire ce vizează un anume fapt la care nici nu te așteptai.

Dacă hainele de preot sunt rupte acest lucru nu este unul bun. Cel mai posibil te așteaptă discuții în contradictoriu cu persoanele apropiate. De asemenea dacă acestea sunt noi, visul mai poate simboliza și un pericol, o primejdie legată de foc. Veșmintele murdare mai reprezintă și boală sau un mare necaz ce va apărea în viața ta. Necazurile din viața ta sunt scoase în evidență și de visul în care te îneci.

O altă interpretare a hainelor noi din vis spune că vei primi cadouri sau mai multe suprize de la o persoană necunoscută. Dacă veșmintele de preot au petece înseamnă că vei avea parte de bârfă, cei din jur te vorbesc de rău pe la spate și iți fac multe rele.

Un anteriu de preot înseamnă noroc în tot ceea ce faci iar pentru cei necăsătoriți înseamnă o căsătorie în viitorul apropiat, mariaj la care nu se așteptau.

Ce înseamnă dacă visezi un preot -interpretări generale

 • preotul sunteți chiar dumneavoastră: se anunță noroc, beneficii și faimă în creștere;
 • un preot în veșminte albe: veți ridica standardul, veniturile dumneavoastră se vor majora;
 • un preot în altar: o să fiți protejat de nenorociri, simbolizează un prieten bun care vă va salva dintr-o situație limită;
 • un preot care vă binecuvântează: este semn bun, veți fi sprijiniți de toți cei din jur ca să treceți cu bine peste situațiile dificile care vă așteaptă;
 • un preot de care v-ați îndrăgostit: vă bate gândul să trădați în dragoste;
 • un preot care s-a îndrăgostit de dumneavoastră: se anunță un reproș că iubirea dumneavostră este considerată excesivă, obositoare;
 • un preot care ține o slujbă: sunteți confuzi și căutați explicațîi, îndrumare, consiliere, aveți nevoie de sprijin spiritual;
 • un preot căruia vă confesați: mare atenție că veți primi o veste tristă, care poate afecta nu numai reputația, dar și încrederea în voi înșivă;
 • un preot îmbrăcat în negru, pe stradă: vine o mare neplăcere, poate chiar un deces al unui apropiat;
 • un preot în cimitir: este semn de slăbiciune, vă simțiți înconjurat de oameni care vă vor răul și vă fac să vă simțiți tot timpul în pericol. Atenție la persoanele apropiate pentru că este nu numai posibil, dar chiar probabil să vă dezamăgească;
 • un preot în casa ta: sunteți apăsat de situația din cuplu, rezolvarea vine de la partener/ parteneră, singurul/singura care vă poate scoate din starea de tristețe, de apatie, chiar depresie în care vă aflați;
 • un sobor de preoți: analizați-vă simțul moralității, este ceva în viața dumneavostră în contradicție cu credința spirituală, stați departe deobiceiurile proaste;
 • preotul duhovnic: ai lângă tine un prieten credincios pe care te poți baza
 • te spovedești duhovnicului: înseamna că vei reuși să îți pui ordine atât în viața personală, cât și în cea profesională, respectiv în afaceri.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi haine de preot iți va fi mult mai ușor să înțelegi ce vrea subconștientul să iți transmită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *