Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi pisici? Semnificația visului

Publicat: 19 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi pisici Semnificația visului
Pe cât de multe sunt visele cu pisici, pe atât de multe sunt simbolurile legate de acest animal.

Ce înseamnă când visezi pisici? Este întrebarea care se află pe buzele tuturor, deoarece pisica este unul dintre animalele cel mai des visate. Se pare că orice om visează, cel puțin o dată în viață, o pisică.

Pe cât de multe sunt visele cu pisici, pe atât de multe sunt simbolurile legate de acest animal. Un vis în care apare o pisică, este unul foarte greu de descifrat, deoarece semnificațiile acestuia este legată de planul mitologic sau chiar religios.

Ce înseamnă când visezi pisici? Fiți atenți la toate detaliile

O pisică în vis poate semnifica înțelepciune, sexualitate, dar și ghinion, nenorocire. Diferența o putem face, dacă suntem atenți la senzația pe care o avem atunci când ne trezim.

Pisica adultă

Este un semn bun dacă am visat o pisică adultă jucăușă, în căutarea ghemului rostogolit sub pat. Pe de altă parte, dacă ne trezim în minte cu imaginea unui pisici cu chip încruntat, de „demon” cu blană, lucrurile vor merge într-o direcție greșită

Pui de pisică

În acest caz, nu ar trebui să ne îngrijorăm. Un pisoiaș nu ar face rău nimănui, el este simbolul purității, al inocenței. Semnifică noi începuturi.

Pisici supărate. Ce înseamnă când visezi pisici?

Este semn de îngrijorare, dacă visăm o pisică supărată, pe cale să ne atace. Se pare că unele lucruri nu merg conform planului. De asemenea, dacă visăm că suntem zgâriați de o pisică, trebuie să ne gândim că urmează un eveniment, care este pe cale să se întâmple.

Pisică în pericol

Visezi că salvezi o pisică aflată în pericol? Acest lucru semnifică puterea și independența ta. În cazul în care acea pisică era pierdută, pe o stradă aglomerată, acest lucru poate fi interpretat ca dorința noastră de a-ia ajuta pe alții, să ajungă acolo unde și-au propus.

Pisică dispărută

Dacă visezi că nu îți găsești pisica nicăieri, înseamnă că dorința ta de a nu fi „legat” este prezentă. O pisică de negăsit poate reprezenta dorința de a fi liber, fără ca nimeni să încerce să vă tragă înapoi.

Pisică neagră. Ce înseamnă când visezi pisici?

Visele cu pisici negre nu sunt un semn bun pentru persoanele superstițioase, care cred că aceste animale le poartă ghinion. Este bine de știut că aceasta nu este decât o superstiție, provenită din Grecia antică, când pisicile negre erau asociate cu vrăjitoarele.

Pisică albă

Dacă îți apare în vis o pisică albă, înseamnă că se apropie câteva momente dificile în viața ta. Ar trebui să gândești cu atenție fiecare mișcare pe care intenționezi să o faci.

Ce înseamnă când visezi pisici identice

Atunci când visezi două pisici identice, simbolizează faptul că ai nevoie de echilibru între nevoile personale și cele ale familiei și ale prietenilor apropiați.

Un grup de pisici

Dacă visezi multe pisici, care sunt agitate și parcă nu își găsesc locul, înseamnă că ai multe lucruri în viașa ta, pe care le-ai neglijat și care au nevoie de atenție.

Pisică aflată în litieră

Dacă visezi o pisică în litieră, pe punctul de a-și face nevoile, reprezintă faptul că ești rușinat de unele lucruri făcute recent. Nu te îngrijora, sentimentul este trecător.

Adauga un comentariu