Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi urs. Interpretarea visului

Publicat: 09 mart. 2021
urs brun in padure
În general, ursul din vis semnifică un duşman în viaţa reală

De cele mai multe ori, în timpul somnului avem tot felul de vise, care mai de care mai dubioase. Evident, ne trezim a doua zi şi suntem curioşi care este semnificaţia a ceea ce am visat în noaptea precedentă. Mulţi dintre voi au visat măcar o dată un urs, aşa că noi vă vom explica ce înseamnă când visezi urs, un animal prietenos şi agresiv în acelaşi timp.

În general, ursul din vis semnifică un duşman în viaţa reală. De asemenea mai este posibil ca persoana care visează un astfel de animal să aibă parte în perioada următoare de nişte provocări în sfera profesională. Potrivit tradiţiei orientale, un vis în care apare un urs în prim-plan semnifica numai pierderi, bârfe şi uneltiri.

Ce înseamnă când visezi urs din punct de vedere pozitiv

Dacă se întâmplă să visezi urşi, interpretarea acetui vis depinde foarte mult de contextul sau de ipostaza în care apare animalul. Ursul poate să atace sau să fie blând, poate să hiberneze, să îşi protejeze puii etc. De aceea, este important să îţi aduci aminte exact de circumstanţele în care acesta a apărut, pentru a-ţi da seama ce încearcă subconştientul să îţi spună.

Ursul este un animal sălbatic deosebit de puternic şi în acelaşi timp este un adversar feroce pentru orice altă fiinţă. Cu această caracterizare sunt asociate de obicei şi ciorile din vise. Tocmai de aceea el inspiră teamă dar şi respect în acelaşi timp. La nivelul subconştientului, ursul reprezintă tot ceea ce este neîmblânzit, poate un obicei sau un comportament pe care nu ai încercat să ţi-l stăpâneşti până acum.

Potrivit specialiştilor din interpretarea viselor, ursul reprezintă latura ta sălbatică, pe care nu o poţi controla cu uşurinţă, şi care mai scoate capul din când în când.

Psihologii susţin că un urs în vis simbolizează o gândire compulsiva sau o doză mare de impulsivitate în acţiuni ori vorbire, ceea ce aduce cu sine repercursiuni.

Dacă visezi un urs atacându-te, înseamnă că trebuie să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. Pot apărea probleme şi va trebui să le faci faţă cu tenacitate şi răbdare. Dacă în vis reuşeşti să omori ursul care te atacă, înseamnă că vei triumfa. Vei putea rezolva dificultăţile şi îţi vei învinge duşmanii.

Dacă visezi că un urs hibernează înseamnă că în perioada următoare este bine să îţi faci introspecţia înainte să îţi împărtăşeşti ideile cu cei din jurul tău.

Dacă visezi că fugi de un urs, înseamnă că intuiţia îţi va fi de folos în viitorul apropiat. Vei reuşi să anticipezi o problemă şi o vei rezolva cu brio.

Dacă visezi un urs polar poate reprezenta că o persoană din viaţa ta tine foarte mult la tradiţii şi încearcă să îţi insufle acele idei şi ţie. Visul nu prevesteşte nimic rău, nu prezintă aspecte negative, ci mai degrabă este un semn că faci lucrurile bine, că lupţi pentru atingerea obiectivelor propuse.

Ce înseamnă când visezi urs care dansează: în viitorul apropiat vei primi asistenţă financiară în privinţa unui împrumut.

Dacă visezi un urs panda poate semnifică că în viitorul apropiat trebuie să fii mai răbdător.

Dacă visezi că te afli la vânătoare de urs, este un semn că eşti pe drumul cel bun în îndeplinirea obiectivelor tale.

Ce înseamnă când visezi urs – semnificaţii negative

Dacă în visul tauursul mormăie înseamnă că nu ai voinţa necesară pentru a-ţi înfrunta temerile. Nu poţi face faţa unor situaţii mai dificile.

Dacă visezi că un urs leneveşte înseamnă că în viitor te poţi confrunta cu situaţii delicate care pot ajunge la conflicte, calomnii şi bârfe.

Dacă visezi un urs brun, înseamnă că în viaţa reală eşti înconjurat de duşmani. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să îţi vrea răul şi să încerce să-ţi pună piedici. Dacă nu eşti atent vor reuşi să te prejudiecieze.

Un urs negru în vise semnifică că de felul tău nu te enervezi decât atunci când eşti provocat. Cu toate acestea, dacă eşti provocat, represaliile pot fi foarte periculoase. În cazul în care în vis te uiţi cu superioritate la ursul negru, în realitate ar trebui să adopţi o atitudine mai prietenoasă. Dacă visezi că te atacă un urs negru, acest lucru arată că ai fost prea autoritar cu cei din jurul tău şi ar trebui să înveţi să dai dovadă de mai multă răbdare în privinţa lor.

Dacă ursul din vis este unul mare, înseamnă că cei din jurul tău te bârfesc şi nu-ţi sunt prieteni adevăraţi.
Dacă visezi un urs koala înseamnă că nu ai motive să te îngrijorezi în legătură cu viitorul apropiat.

Dacă în visul tău ursul fuge poate semnifică că în viaţa reală fugi de problemele tale, în loc să le înfrunţi.

Dacă visezi că îmbrăţişezi un urs semnifică că în viitorul apropiat îţi vei face prieteni noi, dar într-o circumstanţă jenantă.

În cazul în care visezi că vezi capcane de urs, înseamnă că obstacolele pe care le vei întâmpina în perioada următoare pot fi destul de dificil de trecut. Capcanele de urs reprezintă incapacitatea ta de a fi pe cont propriu. Dacă tu eşti persoana care pune acele capcane de urs în vis, în viaţa reală ai nişte obiceiuri care te trag înapoi şi de care trebuie să scapi.

Dacă visezi că deţii un pui de urs, înseamnă că este necesar să înveţi să îţi ţii sub control accesele de furie şi să nu mai faci din ţânţar armăsar…

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi un urs, descoperă şi semnificaţia viselor cu alte două animale sălbatice precum tigrul sau leul.

Comentarii
  • Atunci când visezi urs, înseamnă că în subconștientul visătorului există și teama de urs. Teama de a da ‘nas în nas’ cu Moș Martin. Dacă totuși, aceasta ar fi de preferat în vis, nu în realitate.

Adauga un comentariu