Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi ciori. Este mai rău decât credeai

Publicat: 08 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi ciori. Este mai rău decât credeai
În multe culturi ale lumii, ciorile și corbii sunt asociate de obicei cu prevestirile rele și moartea

În multe culturi ale lumii, ciorile și corbii sunt asociate de obicei cu prevestirile rele și moartea. De asemenea aceste pasări negre pot simboliza și frica de necunoscut, gânduri și simțăminte sumbre, pesimiste. Iată ce înseamnă când visezi ciori.

În general, pasările din vis simbolizează țelurile, aspirațiile și idealurile tale. În funcție de aceste vietăți care apar în vise, interpretările sunt diferite. Dacă porumbeii din vise simbolizează pacea, nu la fel putem spune despre ciori care sunt niste pasări negre și misterioase.

Ce înseamnă când visezi ciori

Credinţele, superstiţiile, legendele şi simbolurile despre cioară sunt asociate cu o memorie şi o înţelepciune ancestrală, cu misterele, secretele, ocultul, moartea şi prevestirile. Legendele lumii o plasează adeseori pe câmpurile de lupta iar acțiunile sale macabre precum ciugulitul cadavrelor ostașilor uciși i-a adus în timp denumirea de „mâncătoare de moarte”.

În general ciorile din vise simbolizează misterul, magia, intriga sau chiar moartea. Dacă visezi o persoană bolnavă și o cioară, atunci e posibil ca boala să fie una incurabilă sau chiar fatală. Totuși, moartea corelată cu ciorile poate fi, totuși, una simbolică, reprezentând o componentă a ciclului vieții și renașterii, o parte a inițierii în misterele adânci ale existenței. Din această perspectivă, cioara are un rol pozitiv. Prin acceptarea morții, avem capacitatea de a trăi cu intensitate, din plin!

Ciorile pot întruchipa în același timp și inteligența, înțelepciunea, mai ales atunci când te străduiești să obții ceva sau să eliminii piedicile din drumul spre țelurile tale. În popor se mai spune că aceste pasări sunt răzbunătoare, asta deoarece îi țin minte multă vreme pe cei care le-au atacat ori le-au făcut ceva rău.

Într-o altă interpretare, și din cauza culorii sale negre, cioara din vise este identificată cu un mesager din mintea subconștientă, ce-ți oferă o îndrumare, te ajută să te cunoșți pe ține însuți, îți dezvăluie un potențial interior nebănuit.

În multe cărți de vise, cioara avertizează față de un lucru pe cale să se întâmple, față de o problemă sau sau o boală care te va afecta pe tine sau pe o persoană apropiată. Câteodată, se zice că poate atenționa față de lipsa de onestitate, sinceritate a unei persoane iubite ori a uneia cu care ești gata să închegi o idilă.

Dacă visezi o cioară într-un cuib, aceasta poate reprezenta partenerul tău de cuplu sau sentimentele sale. Este un indiciu despre o eventuală infidelitate a partenerului.

Un vis despre o cioară așezată pe ramură unui copac se spune că poate prezice necazuri, încurcături din viitorul apropiat.

Cârdul de ciori din vise, semn rău

Dacă visezi un cârd de ciori croncănind deasupra capului tău atunci este posibil ca în viața reală să ți se întâmple anumite lucruri rele. Spre exemplu, în perioada următoare te poți aștepta la vești rele legate de muncă, afaceri, sau un semnal de alarmă despre faptul că te implici într-o acțiune periculoasă. Veștile rele la job mai sunt prevestite și atunci când visezi tigru, spre exemplu.

De asemenea, un stol de ciori visat poate indica dificultăți, bârfe și pierderi financiare. Este necesar să ai mare grijă cum îți gestionezi balanța de venituri și cheltuieli.

Dacă ai visat că omori o cioară poate însemna că în scurt timp iți vei învinge toți dușmanii. Specialiștii în interpretarea viselor spun că vei elimina toate abstacolele care iți pun piedică în viața ta.

Dacă visezi o cioară vorbitoare este semn bun din punct de vedere finaciar. Acest vis anunță că norocul va da peste tine, vei câștiga o mulțime de bani, probabil datorită unui sfat prețios primit de la cineva acum câtva timp.

La fel, o cioară alba în vis este tot un semn bun. Acest vis iți dă de înțeles că vei fi apărat de primejdii, că nu trebuie să fii cuprins de temeri într-o împrejurare importantă din viață.

Dacă te afli într-o situație care este aparent fară ieșire și visezi o cioară, mai mult ca sigur vei ieși din bucluc. Cioara este o pasăre care supraviețuiește în cele mai aspre condiții așa că și tu vei învinge.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi ciori, iți va fi mult mai ușor să interpretezi mesajele pe care ți le transmite subconștientul.

Adauga un comentariu