WoW!

Ce înseamnă LMAO în română și în engleză? Când folosești prescurtarea?

Publicat: 19 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă LMAO în română și în engleză Când folosești prescurtarea
Majoritatea termenilor de pe rețelele de socialziare provin din limba engleză, întrucât aceasta este de circulație internațională

Pe reţelele de socializare, foarte mulţi termeni noi sunt din limba engleză. Fiind vorba de o limbă de circulaţie internaţională, iar absolut toate aplicaţiile şi sistemele de operare având engleza by default, este clar că şi termenii provin tot din vocabularul acesteia. De multe ori însă nu ştim semnificaţia unora. Astăzi vom afla ce înseamnă LMAO.

Vorbim despre o abreviere care se foloseşte atunci când ceva sau cineva îţi provoacă amuzament, râs. Este modul perfect de a-ţi arăta starea, fără a ilustra şi grafic. Contextul în care e folosită poate să difere. De aceea e bine să aflăm mai mult despre ce înseamnă LMAO.

Ce înseamnă lmao în română

În limba română, LMAO înseamnă același lucru ca şi în engleză. De ce? Pentru că este vorba despre o limbă de circulaţie internaţională, din care provin extrem de mulţi termeni. Ca să înțelegi mai bine, LMAO este sinonim cu sintagma LOL. Aceasta înseamnă Laugh Ouţ Loud şi se traduce cu râd în hohote.

Ce înseamnă lmao în engleză

În limba engleză, LMAO vine de la sintagma Laugh My Ass Of. Se traduce prin râd foarte tare, nu mai pot de râs. Aşadar, vorbim despre o expresie care ilustrează că ceva ce se transmite este foarte amuzant şi că provoacă râsul.

Ayy lmao ce înseamnă

Prescurtarea ayy vine de la sintagma Hello -> Hey -> Heyy -> Ayy. Împreună cu LMAO formează o sintagmă care se utilizează pe Tumblr şi e asociată cu imaginile cu extratereştri. Ayy Lmao este o sintagmă foarte populară în mediul online. Ayy poate exprima furia dar și nemulţumirea.

Ayy LMAO este o sintagmă extrem de des asociată cu extratereştrii. Mai exact, e vorba de un extratrestru care priveşte nedumerit către ceva. Ea a fost folosită pentru prima dată pe 13 martie 2013, când un utilizator Twitter a scris Ayy LMAO în dreptul unei imagini cu un extratrestru.

Ce înseamnă lmao şi lmfao

LMAO şi LMFAO înseamnă acelaşi lucru, cu diferenţa că LMFAO vine de la sintagma Laugh My Fu*kin` Ass Of. Se traduce prin mă prăpădesc de râs. Aceste expresii sunt folosite de internauţi când privesc o imagine, vizionează un material video sau, pur şi simplu, citesc despre o situaţie amuzantă. Iar dacă, spre exemplu, cineva te întreabă ce anume te amuză la postare, ca să te exprimi în același limbaj, poti scrie Idk. Prescurtarea aceasta înseamnă I don`t know. Evident, just for fun.

Iată și explicația video:

Adauga un comentariu