Local

Ce înseamnă să fii mort după dulciuri! Un tânăr din Iași a ajuns la pușcărie după ce a furat câteva tablete de ciocolată de la Profi! Incidentul s-a petrecut după ce ieșeanul a plecat de la o înmormântare! (Exclusiv)

Publicat: 06 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă să fii mort după dulciuri Un tânăr din Iași a ajuns la pușcărie după ce a furat câteva tablete de ciocolată de la Profi Incidentul s-a petrecut după ce ieșeanul a plecat de la o înmormântare Exclusiv
Un tânăr de 25 de ani, acuzat de furt de dulciuri, a fost trimis la pușcărie de judecătorii ieșeni

Un tânăr de 25 de ani a fost trimis la pușcărie de judecătorii ieșeni, din pricina unor dulciuri. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Roberto Sarion Sîn la pedeapsa rezultantă de 5 ani și 2 luni de închisoare, pentru furt calificat. Individul este acuzat că a furat câteva bucăți de ciocolată dintr-un magazin Profi. Incidentul a avut loc după ce tânărul s-a întors de la o înmormântare

Un tânăr a fost trimis la temniță de magistrații ieșeni pentru câteva bucăți de ciocolată! Individul a rămas cu un gust amar de la o înmormântare și a hotărât să se îndulcească, dar fără a plăti! Tânărul a fost prins de paznicul din magazin!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Roberto Sarion Sîn la pedeapsa rezultantă de 5 ani și 2 luni de pușcărie, pentru furt calificat. La emiterea sentinței, judecătorii ieșeni au luat în calcul și alte pedepse primite în trecut de tânăr, pentru fapte similare. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Roberto Sarion Sîn, acuzat de anchetatorii ieșeni că a furat dulciuri dintr-un magazin

Acest proces al lui Roberto Sarion Sîn a început pe 7 septembrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a tânărului, pentru furt calificat.

„Pe data de 29 ianuarie 2017, în jurul orei 00:30, inculpatul a mers în magazinul Profi, de pe bulevardul Independenței, de unde a sustras mai multe produse (4 ciocolate Kinder, bomboane M&M’s, două batoane de ciocolată Twix), în valoare de 9,85 lei, produse pe care le-a introdus în buzunar și a trecut de casele de marcat fără a le achita, fiind prins de către agentul de pază”, au menționat anchetatorii ieșeni.

A furat după ce s-a întors de la o înmormântare

Oamenii legii au precizat că, după ce a fost prins, Roberto Sarion Sîn a fost dus la audieri. În fața magistraților, tânărul a recunoscut comiterea faptei.

„Pe 29 ianuarie 2017, reprezentanții SC Profi Rom Food SRL au sesizat agenții din cadrul Secției II de Poliție Iași cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, constând în aceea că, la aceeași dată, în jurul orei 00:30, un tânăr a fost prins având asupra lui produse luate din magazin și neachitate”, au adăugat anchetatorii ieșeni.

Individul le-a povestit oamenilor legii că, în ianuarie 2017, a plecat cu un amic către municipiul Iași, la niște rude. În noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2017, cei doi s-au plimbat, iar, la un moment dat, în jurul orei 00:30, Sîn a decis să intre în magazinul Profi cu intenția de a sustrage bunuri. În timp ce se afla în interiorul magazinului, individul a mers la raionul de dulciuri și a luat de pe un raft mai multe produse, pe care le-a introdus în buzunarul de la geacă.

Ajungând la casa de marcat, el nu a scos produsele din buzunar pentru a le pune pe bandă și s-a deplasat către ieșirea din magazin, dar a fost oprit de agentul de pază, care i-a cerut să scoată bunurile pe care le are asupra sa. Acesta a relatat că venise în Iași cu amicul lui pentru a participa la înmormântarea unei rude.

Adauga un comentariu