Cancan

Ce legătură există între Virgil Ciulin, câștigătorul “iUmor”, și Mihai Bendeac. Adevărul a ieșit la iveală

Publicat: 28 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce legătură există între Virgil Ciulin câștigătorul iUmor și Mihai Bendeac. Adevărul a ieșit la iveală
Virgil Ciulin este marele castigator al celei de-a 11 editie de iUmor

Virgil Ciulin este câștigătorul celei mai recente ediții a show-ului “iUmor”. Din cei patru concurenți care au intrat la votul publicului, comediantul a fost preferatul acestora și a intrat în posesia premiului de 20.000 de euro. Puțini sunt cei care cunosc însă legătură dintre Mihai Bendeac și Virgil Ciulin.

Virgil Ciulin este câștigătorul celei mai recente ediții de “iUmor”

Pe 26 decembrie a avut loc “ultima bătălie” între concurenții acestui sezon de la show-ul de la Antena1. Stevo Joslin, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Virgil Ciulin și-au prezentat numerele, însă doar unul a intrat în posesia marelui premiu.

Cei 20.000 de euro au intrat în posesia comediantului Virgil Ciulin.

„Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc și sper să ne vedem anul viitor la niște show-uri de stand-up”, a spus Virgil Ciulin, după ce a câștigat cel de-al 11-lea sezon „iUmor” de la Antena 1.

Tânărul stand-uper a reușit să câștige votul audienței după ce a povestit într-o variantă extrem de amuzantă despre experiențele sale la frizer.

Care este legătură dintre Mihai Bendeac și câștigătorul celei mai recente ediții de “iUmor”

Mihai Bendeac l-a recunoscut pe concurentul de la Antena 1 de pe internet, fiind realizatorul seriei ”Istoria cu Virgil”.

Virgil este originar din Vaslui, iar de zece ani de zile a ales să locuiască în Capitală. Acesta are o comunitate destul de mare pe Youtube acolo unde mai postează diferite clipuri video.

Mihai Bendeac a mai spus faptul că dacă nu ar fi avut atât de multe emoții, ar fi fost autorul unuia dintre cele mai bune momente pe care le-a avut emisiunea de 2 ani încoace.

„Te știu de pe internet și ți-am văzut toate clipurile. Dacă nu ai fi avut atât de multe emoții, ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de doi ani încoace”, i-a spus Mihai Bendeac lui Virgil Ciulin, în cel de-al 11-lea sezon „iUmor”.

La adresa marelui câștigător al acestei ediții, Dan Badea a avut și el doar cuvinte de laudă. „A fost foarte bun! Nu a avut doar glume, a avut detalii!’.

Cine este Virgil Ciulin

Virgil Ciulin este originar din Vaslui, iar de zece ani locuiește în București. Acesta este destul de cunoscut în mediul online acolo unde postează diferite clipuri amuzante pe teme variate.

Glumele lui Virgil Ciulin de la iUmor au fost doar pe placul a doi dintre jurați. Delia și Mihai Bendeac i-au oferit un Like, însă Cheloo nu a fost de aceeași părere, spunând că el nu apreciază astfel de glume.

„În fiecare an se repetă aceeași discuție cu un văr care încearcă să-mi demonstreze cât de frumoasă e viața la țară. Îmi spune mie care m-am născut acolo cât de frumos e. Bunica se trezește dimineața, se spală pe față cu apa aia rece, aia e sănătate curată.

Eu mă uit la bunica, e lăsată de spate, e cocoșată, arată ca Arcul de Triumf. Efectiv îi zic vecinii Maradona că pare că are o minge invizibilă pe spate. Ea nici nu știe cum arătăm, ne cunoaște după adidași’, a spus Virgil Ciulin pe scena iUmor.

Adauga un comentariu