Cancan ultimă oră

Ce mănâncă Amalia Năstase ca să nu se mai îngrașe

Publicat: 26 apr. 2021

Amalia Năstase, fosta soţie a tenismenului ilie Năstase, a împlinit recent 45 de ani, dar silueta nu îi dă de gol vârsta absolut deloc. Ambasador al „Fundaţiei Salvaţi Copiii”, ea se simte mai bine ca niciodată şi a împărtăşit cu publicul secretul datorită căruia reuşeşte să-şi menţină greutatea.

La un moment dat, Amalia Năstase ajunsese la 97 de kilograme. Cu ajutorul unei diete oloproteice însă a dat jos kilogramele în plus. În numai câteva luni a scăpat de 30 de kilograme, renuntant la făinoase şi zahăr.

„Ajunsesem la 97 de kg și am zis că dacă ating sută, gata, totul e pierdut. Nu am vrut să fiu un caz pierdut. Am urmat o dietă ketogenică, dar mai particulară în sensul că este fără multă grăsime. Se numește dietă oloproteică. A fost destul de greu la început, dar a meritat. Nu mănânc în continuare zahăr sau făinoase. De un an nu am mai mâncat aceste alimente”, povestea Amalia într-un interviu din martie 2020.

Se spune că nu e greu să slăbeşti, ci să te menţii. Tocmai pentru a nu se îngraşă iarăşi, Amalia Năstase are un secret: meniu sănătos şi echilibrat.

„Dimineața mănânc un măr sau o portocală sau ouă prăjite fără pâine și o cafea, apoi la prânz grătar cu salată sau pește, un măr sau fructe roșii pe la 5, iar seara ori salată cu ton, ori brânză cu roșii ori un cocktail”, a dezvăluit Amalia.

Adauga un comentariu