Cultural

Ce mare a crescut Dora, fata lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu! E aproape la fel de înaltă ca mama ei!

Publicat: 26 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce mare a crescut Dora fata lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu E aproape la fel de înaltă ca mama ei
Cum arată și câți ani are fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu

Cum arată și câți ani are fata lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu. Dora moștenește talentul părinților ei.

Fiica lor, Dora, este pasionată de muzică și actorie și, de curând, a arătat tuturor cât este de talentată. Aceasta a cântat în duet cu tatăl ei pe scena Teatrului Național din București, în urmă cu ceva timp, iar publicul a fost fascinat.

Ce mare a crescut Dora, fata lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu

Dora Maria Davidescu Temișan a împlinit 12 ani și pare că le va călca pe urme părinților săi în ceea ce privește cariera artistică. Fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu face cursuri de teatru, dar este pasionată și de muzică. În luna februarie, aceasta a urcat pe scena Teatrului Național din București și a cântat în duet, alături de tatăl său piesa Măicuță, îți mulțumesc, cei doi oferind publicului un moment emoționant.

Aurelian Temișan și soția sa, actrița Monica Davidescu, și-au dorit să devină din nou părinți și să-i ofere Dorei un frate sau o soră. Din păcate, în săptămâna a 8-a, sarcina actriței s-a oprit din evoluție.

„ Am pierdut o sarcină, după ce o aveam pe Dora. Nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: ”, a declarat Monica Davidescu pentru Impact.

Aurelian Temișan desființează litoralul românesc

Recent reîntors din vacanță, artistul a povestit că nu s-a putut bucura deloc de concediu pentru că e limpede că clientul nu este pus pe primul plan clientul. Contează doar cantitatea – să fie cât mai mulți turiști.

Problema nu stă în ceea ce are marea sau natura de oferit, ci în modul în care serviciile le sunt oferite turiștilor. Totul, la suprapreț, bineînțeles.

„Sunt supărat pe puținul care se oferă de către români, pentru români, în primul rând. Adică am ajuns la o performanță foarte mare cu cazările. Care mai de care la mare își construiește un hotel, îi dă o tentă personală, se fac tot felul de pensiuni. Deci, la cazări stăm bine, la servicii din afara hotelului, pensiunilor, și așa mai departe, avem o mare problemă (…)

Nu cred că am învățat mare lucru”, a spus Aurelian Temișan la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de 28 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase și talentate cupluri de artiști din România. Cei doi au reușit în toată această perioadă să stea departe de scandaluri și să își trăiască frumos și discret povestea de dragostea din care s-a născut Dora, fata lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu.

Adauga un comentariu