Actualitate

Ce ne pregătește Guvernul PSD-PNL? Declarația șocantă a unei cunoscute juriste: ”Vom fi catalogați ca resurse umane și putem să rămânem fără case, mașini și bani pentru că așa vrea CSAT” – VIDEO

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Ce ne pregătește Guvernul PSD-PNL Declarația șocantă a unei cunoscute juriste Vom fi catalogați ca resurse umane și putem să rămânem fără case mașini și bani pentru că așa vrea CSAT - VIDEO
Ce spunea în urmă cu câțiva ani covrigarul Marcel Ciolacu: ”Este exclus ca PSD să intre la guvernare cu PNL!”

Un nou proiect de lege controversat se află în Parlamentul condus de PSD-PNL. Conform textului de lege și interpretat de o cunoscută juristă, cetățenii vor putea fi numiți resurse umane și vor putea să rămână fără case, mașini și bani dacă așa dorește CSAT-ul.

Motivația acestei legi este uluitoare. Se pare că CSAT-ul, dacă proiectul de lege devine lege, va fi peste Parlament sau Guvern și poate să hotărască dacă există o situație de forță majoră și să confiște tot ce vor ei.

O cunoscută juristă vorbește despre modul în care Guvernul PSD-PNL îi numesc pe oameni resurse umane și pot să rămână fără case și mașini sau bani

Conform declarațiilor făcute de jurista care a fost elevă marelui profesor de drept Antonie Iorgovan, sunt două legi extrem de interesante care se află în Parlament și care sunt la propunerea Guvernului PSD-PNL. Se pare că oamenii devin resurse umane la dispoziția CSAT care poate să treacă peste Constituția României:

Ce vă spun eu acum este un efect la dacă vor fi adoptate aceste două proiecte de lege și vor trece. Suntem numiți resurse umane. Ne denumesc oficial așa. Vă simțiți resurse umane? Haideți să vedem în DEX. Vă invit pe toți să vedem ce înseamnă a fi resursă umană. Este ceva ce poate fi folosit și valorificat în diferite situații. Eu una nu sunt resursă umană, eu sunt o ființă vie, liberă și suverană, așa cum scrie în Constituția României. Care așa cum este ea, cu găurile ei, domnul profesor Antonie Iorgovan, sunt onorată că l-am avut profesor, a avut grijă să pună aici câteva cheie peste care nu se trece! Ce avem de reținut. Presupunem că astăzi a fost adoptată, au fost adoptate cele două pachete de legi, au fost publicate în Monitorul Oficial și ele încep să producă efecte. Primul efect este că CSAT capătă putere totală și absolută peste Parlament, Justiție, peste tot.

CSAT poate să ”prevadă” o situație de urgență

Ce este cel mai șocant la acest proiect de lege este faptul că CSAT o să aibă capacitatea legală să ”prevadă” o potențială situație de urgență și să treacă la fapte:

CSAT o să poată să hotărască prin decizie luată în secret pe situații reale, sau potențiale. Vă rog să citiți proiectul și să vedeți că acolo scrie de situații și de situații probabile, potențiale. Ce o să vină într-o bună şi CSAT-ul să ne spună. Dragi români, noi am aflat că este posibil ca peste o săptămână să vină peste România musca portocalie care are nu știu ce virus, sau nu știu ce mai ce. Motiv pentru care noi am hotărât să decretăm o situație de urgență.

Românii ar putea să rămână fără case, bani sau mașini pentru că așa dictează CSAT-ul care obține puterea supremă în statul român, peste Parlament, Guvern și Justiție sau Constituție:

Conform directivelor, pentru că mai este prevăzut în aceste două proiecte de lege că conducerea Armatei va fi dată afară și vor fi externalizați. Ne trezim că vin și spun că în interesul comunitar, și internațional și nu mai știu ce. Că ăștia la Comisia Europeană vorbesc numai de drept comunitar, dar de drept constituțional și al națiunilor nu mai vorbește nimeni. Vin și ce ne spun? Gata, avem dreptul, de ce a spus domnul general Chelaru de rechiziționare? Vin și spun că noi am hotărât vă luăm case, vă luăm mașini că avem nevoie, vă luăm banii din conturi, vă luăm tot., O să ajungem în situația de nu a mai avea nimic și vom fi fericiți, senini și cretini. Despre ce vorbim, oameni buni? a conchis fosta elevă a profesorului Antonie Iorgovan.

Sursă foto: Arhivă

Comentarii
  • “În 2030 nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți “ Klaus Schwab WEF
    Dar și madam are nr. crotal !, CNP
    Vrea să fie liberă și independentă ? Crede că are proprietate casă ? Ia să nu plătească vreo citiva ani statului dreptul de șmecher și o să vadă a cui este de fapt totul !

  • Dictaturaaaaaa militara terorista fascita Pnl – Psd. Moarte lor ca sa traim noi! Ne-au innebunit ,ne-au distrus , ne-au mintit animalele Psd – Pnl! Moarte voua Psd – Pnl ca sa traiasca un popor intreg trebuie sa muriti voi! Nimic de bine pentru poporul roman doar distrugere in fiecare zi de la teroristii Psd – Pnl. Pana cand aceasta teroare ? Moarte voua Pnl – Psd!

  • Clasa politică reprezentată de PNL+PSD este constituită pe clanuri.
    Sunt toți mână în mână la jefuit,sunt constituiți exact ca mafia, ca o familie,ei sunt nemuri cunoștințe prieteni care conduc statul în detrimentul poporului

  • La Revolutia Franceza, spanzurau & ghilotinau pe oricine (inclusiv guvernul), la adevar… Noua, RO, ne trebuie doar o scanteie, si… mamaliga explodeaza… Pace, tuturor! P.S. :”-Extraordinar, cum ati imblanzit si controlat leul atatia ani?/ „Simplu, aveam pistolul incarcat/ armat, in buzunar”…:))

  • Psd -Pnl trebuie sa le taiem gatul! Va dati i seama ce nenorocire daca am ramane inca 10 ani cu criminalii Psd – Pnl, mereu, in fiecare zi impotriva romanilor acesti mafioti criminali ,in fiecare zi ne trag un ciocan in cap ,astia criminali vor sa ne extermine pe toti romanii. Astia Psd Pnl sunt toti dictatori teroristi. Ii plateste Soros sa distruga Romania ca tara si popor. In august 2018 ce a fost in Bucuresti ,acum trebuie sa se repete dar la nivel national ,altfel sobolanii Psd – Pnl nu vor muri ,trebuie sa-i otravim noi. In fiecare zi au o idiotenie in cap impotriva poporului roman si mai au curaj sobolanii sa ne ceara voturi. Huo dracu sa va ia.

Adauga un comentariu