Cancan

Ce nume va primi fiul Danielei Crudu! Bruneta este însărcinată a doua oară și așteaptă un băiețel

Publicat: 21 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce nume va primi fiul Danielei Crudu Bruneta este însărcinată a doua oară și așteaptă un băiețel
Daniela Crudu așteaptă cu nerăbdare să devină mamă de băiețel

S-a aflat ce nume va primi fiul Danielei Crudu, al doilea ei copil, care urmează să se nască la începutul verii viitoare. Fosta asistentă TV s-a făcut fată de casă și se pare că-i priește maternitatea, după ce a născut o fetiță în primăvară. Acum, Daniela Crudu este fericită că va fi și mamă de băiețel, simțindu-se împlinită.

Daniela Crudu și-a dorit mereu să devină mămică, iar după o așteptare destul de lungă a fost binecuvântată cu o fetiță. Surpriza cea mai mare a fost când bruneta a anunțat că este, din nou, însărcinată, dar cu un băiețel. Aceasta s-a bucurat tare mult de veste, mai ales că la sarcina anterioară simțea că va avea băiețel, însă nu a fost așa.

Ce nume va primi fiul Danielei Crudu

Daniela Crudu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a aflat că va deveni mămică din nou, la doar câteva luni de la venirea pe lume a fiicei sale. Bruneta a aflat deja că va avea un băiețel, iar această veste a bucurat-o extrem de mult, cel mai probabil, pentru că ea și-a dorit mereu să fie mamă de băiat.

Daniela Crudu avea numele de băiețel pregătit de la sarcina trecută, iar acum dorința ei de a avea un băiat, pe nume David, este pe cale să se îndeplinească. Atunci când a rămas însărcinată cu Daiana, fosta asistentă TV a presimțit că va avea un băiețel, ba chiar avea și numele pregătit, însă poate să îl folosească de această dată.

După cum spunea atunci, Daniela își dorea ca pe fiul ei să îl cheme David, iar acum visul ei se va putea împlini, cu toate că până acum nu a dezvăluit dacă va rămâne acest nume sau va găsi altul.

Iubitul Danielei Crudu este foarte implicat

Daniela Crudu povestea, în urmă cu ceva timp, că iubitul ei a ajutat-o foarte mult pe tot parcursul sarcinii și a fost alături de ea necondiționat, chiar și în momentul în care fiica lor a venit pe lume. Cu toate că nu a putut să fie prezent în sala de operații, bărbatul a așteptat nerăbdător pe hol momentul în care își va cunoaște fetița mult așteptată.

„Dani a fost cu mine, dar nu a intrat în sală. Îți dai seama că i-a fost frică.(…) Eu mi-am dorit să fie așa, m-am gândit să fie așa și uite așa a arătat cum mi-am dorit eu. M-am gândit cum arăta”, povestea Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Adauga un comentariu