Cancan

Daniela Crudu, însărcinată din nou! Fosta asistentă mai are o fetiță de aproape 8 luni

Publicat: 20 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Crudu însărcinată din nou Fosta asistentă mai are o fetiță de aproape 8 luni
Daniela Crudu urmează să devină mămică din nou, la începutul verii viitoare

Daniela Crudu este însărcinată din nou, după ce în luna mai a acestui an a adus pe lume o fetiță care a primit numele Daiana Maria. Fosta asistentă TV tocmai a dat vestea, care i-a surprins plăcut pe fanii ei, dar mai ales pe apropiați. Astfel, Daniela Crudu și iubitul ei vor deveni părinți pentru a doua oară la începutul verii viitoare.

Cruduța și iubitul ei sunt în culmea fericirii, după ce fosta asistentă TV a anunțat că este din nou însărcinată. Daniela Crudu a adus pe lume o fetiță superbă în luna mai a acestui an și din câte se pare a rămas iar gravidă. Aceasta a ținut totul secret preț de câteva luni, iar acum, în preajma Sărbătorilor de iarnă, a dat vestea cea mare.

Daniela Crudu, însărcinată din nou

Daniela Crudu urmează să devină din nou mămică, fiind deja la a doua sarcină, iar ca drept dovadă vă prezentăm imaginile postate chiar de vedetă pe contul de socializare. Cruduța a ținut totul secret pentru o perioadă iar acum le-a făcut o surpriză tuturor fanilor ei. Bruneta s-a afișat cu burtica de gravidă și i-a luat pe toți prin surprindere.

Daniela Crudu a rămas însărcinată la aproape jumătate de an după ce a adus pe lume o fetiță superbă, pe nume Daiana Maria. Așadar, se pare că lucrurile dintre ea și iubitul ei merg ca pe roate, din moment ce au decis să devină din nou părinți.

Vestea cea mare a fost confirmată chiar de apropiații vedetei, cărora ea le face reclamă pe internet. Este vorba de o firmă de îmbrăcăminte, care a publicat o fotografie cu fosta asistentă TV și a scris și un mesaj frumos:

„Graviduța superbă Daniela Crudu poartă treningul nostru din catifea”, se arată în postarea făcută de firma de haine, unde Daniela Crudu este model.

Daniela Crudu a devenit mămică, pentru prima dată, la 34 de ani

Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată în luna mai a acestui an. Atunci ea a adus pe lume o fetiță superbă, care a primit numele Daiana Maria. Chiar dacă fosta asistentă de televiziune a născut înainte de termen, totul a decurs perfect. Aceasta a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat imediat după ce a născut-o pe fiica ei.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată.

Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, spunea Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu