Cancan ultimă oră

Ce pensie are Mioara Velicu. Artista a avut o primă reacție la zvonul că s-ar fi împrumutat de la bancă

Publicat: 30 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce pensie are Mioara Velicu. Artista a avut o primă reacție la zvonul că s-ar fi împrumutat de la bancă
Mioara Velicu se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară

Mioara Velicu a vorbit, într-un interviu acordat recent, despre pensia pe care o are, comentând în același timp și zvonurile legate de un presupus împrumut la bancă.

Mioara Velicu se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Artista a vorbit, în cadrul unui interviu recent, despre tratamentele de înfrumusețare pe care le face, despre planurile de viitor și situația ei financiară, comentând ultimele zvonuri apărute în spațiul public.

Mioara Velicu: „Buletinul meu expiră în 2077, e musai să cânt până atunci”

Deși are 78 de ani, cântăreața de muzică populară nu are de gând să se retragă din industrie.

Aceasta își dorește să onoreze în continuare evenimente sau petreceri, spunând că publicul este cel care o încarcă mereu cu energie și cu fericire.

„Costumul popular te face cel mai frumos om și noi avem un avantaj, soliștii de muzică populară. Avem costume frumoase și doar așa ne cunoaște lumea!

Mă simt bine, sunt sănătoasă și mă menține publicul, sunt tot timpul cu cântece noi.

Tot timpul aduc, de fiecare dată. Mențin publicul care m-a făcut ceea ce sunt. Buletinul meu expiră în 2077, e musai să cânt până atunci.

Anul ăsta împlinesc 60 de ani de cântec. Îmi merge vocea, pot să cânt și de ce să nu mă prezint în fața publicului. Sunt solicitată și la spectacole și la petreceri private. Să îi ajute Dumnezeu pe toți colegii mei!

Îmi place ce fac și aș putea să stau acasă liniștită la vârsta mea, că anul ăsta fac 78. Dar mă simt foarte bine, mă încarc cu energie, mai ales când sunt în fața publicului pentru că mă simt ca la 20 de ani. Nu trebuie să te uiți în buletin, ci în sufletul tău”, a declarat Mioara Velicu.

Ce pensie are Mioara Velicu, după 60 de ani de carieră

La un moment dat, Mioara Velicu a declarat, în spațiul public, că a făcut mai multe împrumuturi la bancă, asta după ce pandemia ar fi afectat-o destul de mult din punct de vedere financiar. Cum a comentat cântăreața de muzică populară acest aspect?

„Astea au fost niște minciuni exagerate. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o pensie frumoasă. Pensia mea este de 4000 de lei și am spus că în toți acești ani în care am cântat, dacă în 2 ani de pandemie nu am cântat, în toți acești ani am strâns un ban și am în banca. Dacă aș fi avut nevoie, m-aș fi dus la bancă să iau din banii mei, nu că am împrumutat.

Au fost atâtea mesaje urâte, parcă nici nu am fi oameni. Nici măcar nu știu despre ce este vorba”, a mai spus aceasta.

Adauga un comentariu