Cancan

Ce pensie are Monica Tatoiu? Mulți pensionari și-ar dori-o

Publicat: 22 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce pensie are Monica Tatoiu Mulți pensionari și-ar dori-o
Știai că... Monica Tatoiu și-a dat doctoratul în matermatică, la Iași?

Cine nu o cunoaşte pe celebra Monica Tatoiu? Invitată la multe canale de televiziune, la diverse emisiuni, este o prezență efervescentă mereu. Ştii însă ce pensie are Monica Tatoiu?

Conform spuselor ei, în fiecare lună primeşte în jur de 10.000 de lei pe cupon. Aşadar, nu are de ce să se plângă din punct de vedere financiar. Acum e cunoscută din postura de femeie de afaceri. Invitată pe la emisiuni, îi binedispune pe oameni cu întâmplări şi povesti din viaţa ei.

Cu ceva timp în urma spunea că are pe cartea de muncă nu mai puţin de 10.000 de euro. Iniţial, adică la începuturi, avea un salariu de numai 600 de dolari, dar apoi a ajuns la 10.000 de euro.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român şi nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele şi impozitele şi nu am acceptat să fiu plătită la negru. Dacă au nevoie de tine şi nu sunt multe persoane competente, salariul creşte. Eu am început cu 600 dolari şi am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

În ciuda sumei mare, Monica Tatoiu a recunoscut că, dacă nu era căsătorită cu bărbatul care îi stă de atâţia ani alături, i-ar fi cheltuit pe toţi şi nu ar mai fi avut nimic.

„Acum avem mulţi bani. Dacă nu eram cu Tatoiu (n.r. soţul ei) făceam praf toţi banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei şi nu pot să rezist la o blană”, a mai spus Monica Tatoiu.

Cine este Monica Tatoiu?

Vorbim despre imaginea Oriflame din România. Monica Tatoiu a condus firma celebră de cosmetice din 1996 şi până în 2008, adică timp de 12 ani.
S-a născut în iunie 1956, la Bocşa Montana, şi a devent doctor în matematică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, în anul 1990.
În ciuda personalităţii sale vehemente, are o familie stabilă, fiind căsătorită cu acelaşi bărbat de mai bine de 34 de ani. De meserie inginer de calculatoare, soţul său e o persoană echilibrată, care o ponderează pe excentrica Monica Tatoiu. Din căsătoria lor a rezultat un copil, Victor Tatoiu.

În ciuda venitului mare din familie, nu se cazează mereu în hoteluri de lux, dar îi place foarte mult să călătorească. Poate de aceea îşi şi caută biletele de avion din timp, pentru a plăti mai puţin pe ele. Într-una din călătoriile sale, la Veneția mai exact, Monica Tatoiu a fost jefuită.

Şi-a construit casa, împreună cu soţul ei, pe un teren pe care, în 1996, era doar o groapă de gunoi. Nu exista în jur nici trotuar, nici electricitate, nici canalizare. În ciuda dificultăţilor, şi-a ridicat o locuinţă pe două niveluri. Se spune că e una dintre cele mai securizate case din România, fiind împânzita cu multe camere de supraveghere.

Adauga un comentariu