Cancan ultimă oră

Monica Tatoiu, momente de groază. A fost jefuită la Veneția

Publicat: 25 iul. 2020
Femeia de afaceri Monica Tatoiu
Femeia de afaceri Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul în care se afla în vacanță. Aceasta și-a ținut fanii la curent pe pagina sa de Facebook și a povestit cum s-a petrecut totul, pe străzile din Veneția, chiar după întoarcerea ei de la Paris, unde a rămas blocată timp de câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de autorități. Cu toate acestea, Monica a plecat într-o altă vacanță, în plină criză de Covid-19, unde nu a avut parte exact de ceea ce își dorea, deoarece a fost jefuită pe stradă, însă experiența a avut parte de un final fericit.

A fost jefuită la Veneția

Ceea ce trebuie să fie o excursie relaxantă la Veneția, având în vedere că a avut o perioadă destul de grea în Paris, departe de cei dragi, după ce a fost blocată acolo din cauza pandemiei, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Monica Tatoiu, după ce un hoț a lăsat-o fără portofel. S-a întâmplat chiar în timp ce fosta directoare a companiei Oriflame România se plimba liniștită pe străzile italiene alături de soțul ei.

Controversata femeie de afaceri, căreia îi place să fie în atenția publicului și să ocupe primele pagini ale tabloidelor cu orice ocazie, nu a uitat să împărtășească nici această întâmplare nefericită cu fanii ei. Astfel, printr-o postare pe o rețea de socializare, aceasta le-a povestit tuturor cum i-a fost furat portofelul în care avea bani și documente importante. Din fericire, după câteva momente de panică, a reușit să își recupereze actele furate, chiar cu ajutorul unui român. Aceasta a fost recunoscătoare și impresionantă că acesta a dat dovadă de bunătate.

„Ieri mi-au furat portofelul cu acte la Veneția. Astăzi l-am recuperat prin bunăvointa unui domn român, rezident în Veneția, care l-a găsit și m-a anunțat. Domnule Ichim, sunt mândră că suntem conaționali. Când Dumnezeu lucrează prin oameni, miracolele sunt posibile”, a scris Monica Tatoiu pe o rețea de socializare.

Adauga un comentariu