Cancan

Ce relație are Oana Ciocan cu viitoarea ei soacră. Fratele lui Jador le-a dat de gol pe cele două

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație are Oana Ciocan cu viitoarea ei soacră. Fratele lui Jador le-a dat de gol pe cele două
Jador este mai fericit ca niciodată, după ce a întâlnit-o pe Oana Ciocan

Fanii lui Jador erau curioși ce relație are iubita sa, Oana Ciocan, cu viitoarea ei soacră, astfel că fratele artistului a făcut lumină în acest caz. Răzvan Dumitrache a postat pe TikTok un filmuleț în care Oana și mama lui Jador fac diverse trebueri casnice. Din câte se poate vedea, Oana Ciocan se simte de parcă nar face deja parte din familie.

Jador traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Pe plan profesional se bucură de o carieră în plină ascensiune, iar piesele sale au un real succes în rândul publicului. Tocmai de aceea, a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt alături necondiționat. Cât despre viața personală, Jador este mai fericit ca niciodată, după ce a întâlnit-o pe Oana Ciocan, cea alături de care este pregătit să-și petreacă tot restul vieții.

Ce relație are Oana Ciocan cu viitoarea ei soacră

Jador radiază de fericire, după ce și-a întâlnit sufletul pereche. Oana Ciocan este cea care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi artistului și cea alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții. Interpretul de manele a mărturisit în repetate rânduri că el și iubita sa plănuiesc deja să se căsătorească.

Relația lor este cât se poate de apropiată, iar asta se vede inclusiv și din imaginile postate pe rețelele de socializare. Recent, mama lui Jador și Oana Ciocan au fost surprinse împreună, în timp ce făceau câteva treburi casnice.

Se pare că iubita artistului se înțelege foarte bine cu viitoarea ei soacră și se simte ca și cum ar face deja parte din familie.

 

@razvandumitrache12♬ sunet original – Razvan Iustin Dumitrache

„Săraca, vine și ea în weekend la soacră. Ia uite-o! O pune la treabă, mai încolo la porci, săraca. Ce soacră obraznică ai! Voi, fetele care aveți soacră înțelegi situația aceasta a Oanei, săraca. Cred că a întrerupt și apa caldă soacră-sa”, a spus Răzvan Dumitrache, fratele lui Jador, pe TikTok.

Jador și ai Oanei Ciocan au deja nași

Jador și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Oanei Ciocan, iar acum au planuri serioase pentru viitor. Mai mult, se pare că știu deja și cine vor fi nașii de cununie. Este vorba despre Cătălin Moroșanu și soția lui. Kikboxerul i-a promis artistului în urmă cu mult timp, că îl va cununa atunci când o va găsi pe aleasa inimii sale, iar acum se pare că a sosit momentul.

„O să îl nășesc. Doar să se însoare. Eu i-am promis, acum depinde doar de el. Dar normal că vreau să îl nășesc, altfel nu aș fi spus așa ceva”, a mărturisit Cătălin Moroșanu în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu