Cultural

Ce sfaturi a primit Oana Ciocan de la părinți cu privire la relația cu Jador! „Și-au dat seama”

Publicat: 18 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce sfaturi a primit Oana Ciocan de la părinți cu privire la relația cu Jador Și-au dat seama
Oana Ciocan a vorbit despre ce cred părinții ei despre Jador și despre sfaturile pe care le-a primit

Oana Ciocan a dezvăluit recent ce cred părinții ei despre Jador, dar și ce sfaturi a primit de la aceștia.

Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, a decis recent să renunțe la burlăcie. Artistul și-a găsit sufletul pereche în persoana Oanei Ciocan, pe care a cerut-o în căsătorie. După ce a primit inelul de logodnă, Oana a făcut primele declarații despre relația cu Jador, povestind și opinia părinților ei despre viitorul ginere.

Jador și Oana Ciocan nu doar că au făcut cunoscută relația lor recent, dar au și anunțat că intenționează să se căsătorească. Cântărețul de manele nu a stat pe gânduri și a cerut-o pe iubita sa în căsătorie, după doar câteva luni de relație.

Ce sfaturi a primit Oana Ciocan de la părinți

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Ciocan a discutat despre povestea de dragoste dintre ea și Jador, dezvăluind și opinia părinților ei despre viitorul ginere. Oana a povestit că, inițial, atât mama sa, cât și tatăl ei, au avut unele îndoieli și au sfătuit-o să nu se grăbească, dar mai târziu au realizat că Jador este partenerul potrivit pentru fiica lor.

„Cătălin Măruță: Ce a zis familia ta (n.r. despre relația ei cu Jador)?

Oana Ciocan: Vai! La început sau acum? La început au fost, ca orice părinți, mai ales ca tată, când ai o fată, în momentul în care le-am zis, chiar au fost așa: ”Să nu va grăbiți”. Am zis: ”Da, normal că nu ne grăbim, ne-am mutat deja împreună, nu ne grăbim deloc”. Deci tată, nu te supăra, dar deja ne-am mutat împreună.

Apoi, când l-au cunoscut, pentru că vorbim destul de des cu ei, și-au dat seama de comportament și de felul în care este și nu și-au făcut griji absolut deloc. Pentru că una este ceea ce vor oamenii să vadă, alta e ceea ce ești acasă. Oamenii, în mare parte, nu-l cunosc”, a povestit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Jador nu și-a văzut nici până acum în realitate viitorii socrii

Chiar dacă relația sa cu Oana Ciocan a progresat rapid și, după doar câteva zile de la prima întâlnire, au decis să locuiască împreună, Jador nu a avut ocazia să îi întâlnească încă pe viitorii săi socri în realitate. Logodnica artistului a dezvăluit că părinții ei nu l-au cunoscut încă pe Jador, dar acest moment important va avea loc în curând.

Jador se va întâlni cu viitorii săi socri, iar Oana a dezvăluit că celebrul cântăreț este emoționat în legătură cu această întâlnire.

„Cătălin Măruță: Părinții tai l-au cunoscut?

Oana Ciocan: L-au cunoscut doar prin telefon momentan. O să mergem în curând acasă, pentru că trebuie să facem o reuniune de familie. Au emoții și ei, și el”, a mai dezvăluit viitoarea soție a lui Jador.

Invitată la Cătălin Măruță în emisiune, Oana Ciocan a vorbit despre ce cred părinții ei despre Jador și despre sfaturile pe care le-a primit.

Adauga un comentariu