Cancan

Ce relație este între Elena Ionescu și Giani Kiriță. Interpreta a dat cărțile pe față

Publicat: 17 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație este între Elena Ionescu și Giani Kiriță. Interpreta a dat cărțile pe față
Elena Ionescu a recunoscut că între ea și Giani Kiriță nu este decât o frumoasă prietenie

De ceva vreme se tot speculează cu privire la o relație între Elena Ionescu, câștigătoarea ultimei ediții a Survivor, și Giani Kiriță. Fără a sta pe gânduri, frumoasa brunetă a dat cărțile pe față și a înlăturat orice urmă de îndoială. De asemenea, Elena a dezvăluit și care sunt planurile ei de viitor…

Întrebată de de tot mai mulți fani dacă se află într-o relație cu Giani Kiriță, Elena Ionescu a recunoscut că nu este nimic mai mult decât o siceră prietenie între ei. Astfel, frumoasa artistă a dat cărțile pe față și i-a lămurit pe toți admiratorii ei. Mai mult, ea a povestit și ce planuri are pe viitor dar și cum se înțelege cu tatăl copilului ei.

Ce relație există între Elena Ionescu și Giani Kiriță

Elena Ionescu e frumoasă, inteligentă, carismatică și talentată. Mai mult, este o femeie liberă și sexy, iar toți bărbații roiesc în jurul ei, care să o curteze primul. Frumoasa câștigătoare de la „Survivor România” a divorțat de fostul ei soț, antrenorul de fitness Dragoș Răzvan Stanciu, după un an și jumătate de căsnicie. Cei doi au, împreună, un băiețel pe nume Răzvan.

Recent, frumoasa solistă a scos un videoclip la piesa „Bate inima”. În filmare apare Giani Kiriță, bun prieten de-al artistei. Deși fanii, curioși din fire, au speculat că s-a înfiripat ceva între frumoasa brunetă și fostul concurent de la „Exatlon”, Elena Ionescu i-a lămurit pe admiratorii ei cu privire la ce relație are cu Giani Kiriță.

Îmi este dor să merg la concerte, îmi este dor de public, de evenimente. În momentul de față sunt activă, am show-ul meu de televiziune («Mămici cu lipici» la Antena 1), anul viitor va veni cu proiecte noi, continui să fac muzică. Voi lansa o piesă, săptămâna viitoare, Bate inima, împreună cu Giani Kiriță. Va fi o mare surpriză. Un stil de muzică nou și pentru mine. El s-a descurcat foarte bine. Noi am mai cântat de-a lungul timpului împreună, pe la petreceri, pe unde ne-am mai întâlnit. Ne cunoaștem și ne înțelegem foarte bine. Am făcut vocalize cu el, am filmat videoclip. S-a descurcat perfect”, a spus frumoasa Elena Ionescu.

Și-a cumpărat un apartament în Capitală

Deși încă nu a soluționat problema cu hackerul care îi furase contul personal de Instagram, Elena Ionescu se bucură de lucrurile frumoase din viața ei. Artista și-a cumpărat un apartament cu banii pe care i-a câștigat la competiția „Survivor” de pe Kanal D.

Mi-am cumpărat o locuință, un apartament cu patru camere, în București. Am vrut să iau o casă, dar după aceea am realizat că mi-e mult mai comod să am un apartament. Cel mic are nevoie să fie în oraș, și eu la fel, trebuie să avem acces la centrul orașului, stăm mai toată ziua împreună. Am băgat toți banii câștigați la Survivor în apartament.”

A rămas în relații bune cu tatăl copilului

Întrebată ce relație mai există între ea și tatăl copilului, artista, discretă din fire, a spus că este una de natură civilizată și țin legătura strict pentru lucrurile care au de-a face cu cel mic.

Băiețelul meu este foarte bine, e cu mine mereu, filmăm de dimineață până seara pentru emisiunea «Mămici cu lipici» de la Antena 1, petrecem foarte mult timp împreună, asta mi-am și dorit. Cu tatăl copilului sunt într-o relație civilizată. Vine, îl vede atunci când poate, uneori nici nu apucă să-l ia pentru că noi suntem cu filmările. E bine că ne înțelegem, am ajuns la o stabilitate destul de bună, e o relație bună, aș putea spune”, a completat Elena Ionescu.

Iar dincolo de toate acestea, cu privire la o relație între Elena Ionescu și Giani Kiriță, nu este nimic sentimental la mijloc. Așadar, inima frumoasei brunete încă așteaptă să fie cucerită…

Adauga un comentariu