Prima pagină » Actualitate » Ce religie are Mihai Morar! „Nu obișnuiesc să merg în fiecare duminică la biserică”

Ce religie are Mihai Morar! „Nu obișnuiesc să merg în fiecare duminică la biserică”

26 feb. 2024, 10:47,
BZI.ro, în Actualitate

Mihai Morar a vorbit deschis despre religia sa. Simpaticul prezentator radio vorbește de fiecare dată când are ocazia despre religie, considerându-se un om credincios și care nu se sfiește să vorbească despre acest lucru. Prezentatorul de la Radio Zu este de părere că are o relație specială cu Divinitatea și este recunoscător pentru tot binele primit de la Dumnezeu.

Ce religie are Mihai Morar!

Prezentatorul radio Mihai Morar se consideră un om religios și nu ezită să vorbească despre asta atunci când are nevoie. În urmă cu mai mulți ani, când nu o avea și pe cea de-a treia fetiță, Mihai Morar povestea că și-a învățat și fiicele gemene să se roage. Mihai Morar este creștin ortodox, la fel ca întreaga lui familie.

În urmă cu 5 ani, Mihai Morar a mers în Muntele Athos, alături de bunul lui prieten, Daniel Buzdugan, iar zilele petrecute acolo l-au încărcat cu o mare bucurie și credință.

Chiar dacă nu merge foarte des la biserică, Mihai Morar a recunoscut că se roagă în fiecare zi, iar răspunsul rugăciunilor nu întârzie niciodată.

Prezentatorul radio l-a avut invitat de multe ori în podcasturile sale pe părintele Constantin Necula, alături de care a discutat subiecte de credință, de ajutor pentru toată lumea.

„Eu nu obișnuiesc să merg în fiecare duminică la biserică, dar înainte de fiecare emisiune îmi fac cruce şi mă rog. Mi-am învăţat fetele să spună «Tatăl nostru », iar la grădiniţă au învăţat «Înger, îngeraşul meu». Părerea mea e că nu trebuiau scoase icoanele din şcoli, chiar dacă există şi copii de alte religii. Nu cred că aceştia se simţeau discriminaţi, dar, din păcate, aşa e la noi, orice lucru bun este eliminat”, a spus Mihai Morar, a cărui soră este plecată de mulți ani în America.

Ce mesaj a transmis la aniversarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril

Mihai Morar, care are trei fete, a transmis la aniversarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril un mesaj pe o rețea de socializare, susținând că va reuși cândva să se asemene cu numele de botez pe care îl poartă.

„Nu sunt numele pe care-l port. Visez să mă pot asemăna, cândva, cu numele pe care îl port. Nu sunt «Mihai». Visez să mă asemăn cu «Mihai».  În ebraică, Mihai înseamnă cel care se aseamănă cu Dumnezeu. Dintre îngeri, el era Mihail. Arhanghelul. Dar Arhanghel era și Lucifer. Lucifer, însă, nu a vrut să se asemene lui Dumnezeu. Lucifer a vrut SĂ FIE însuși Dumnezeu. Și s-a făcut război în Cer“, a scris Mihai Morar.

Omul de radio a menționat care este lecția Arhanghelului Mihail.

„Mihail și Lucifer. Smerenia și Vanitatea. Buna-cuviință și Prea-mărirea. Binele și Răul. Lumina și Întunericul.  „Cine-se-aseamănă-cu-Dumnezeu” și „Cine-se-crede-Dumnezeu”.  Și cetele conduse de Arhanghelul Mihail i-au aruncat în Întuneric pe îngerii răzvrătiți, uniți sub Lucifer. Asta e lecția lui Mihai. Cel care se aseamănă cu Dumnezeu. De aceea, eu nu sunt numele pe care îl port. Eu nu sunt «cel care se aseamănă cu Dumnezeu». Eu nu sunt Mihail. Eu visez să mă asemăn, cândva, «cu cel care se aseamănă cu Dumnezeu». Iar «Mihai» nu e doar povestea mea”, a precizat Mihai Morar, care vorbește mereu deschis despre religia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024