Cancan

Fiicele lui Mihai Morar s-au “despărțit”. “Ziua în care inima mea s-a împărțit”

Publicat: 14 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiicele lui Mihai Morar s-au despărțit. Ziua în care inima mea s-a împărțit
Recent, Mihai Morar a făcut anunțul că fiicele sale s-au “despărțit” și că au ales instituții de învățământ diferite

Mihai Morar a făcut recent anunțul că fiicele sale s-au “despărțit”. Prezentatorul are o familie alături de soția sa, Gabriela, și cele trei fiice ale lor, gemenele Mara și Cezara, și cea mai mică, Roua.

Jurnalistul a afirmat de mai multe ori că acordă o importanță deosebită educației fetelor sale, fiind dispus să plătească orice sumă necesar în acest sens.

Până în prezent, timp de opt ani, fiicele au urmat cursurile unei școli private, pentru care prezentatorul radio a investit o sumă considerabilă. Cu toate acestea, odată cu începerea liceului, Cezara și Mara au luat decizii diferite, ceea ce a surprins pe toată lumea.

Fiicele lui Mihai Morar s-au “despărțit”

Mihai Morar a publicat pe rețele sociale sau postare în care apare alături de fiicele sale în prima zi de școală, dar în diferite locuri, deoarece gemenele au ales să studieze la instituții diferite. Cezara a anunțat pentru un liceu de stat, Colegiul Național Sfântul Sava, în timp ce Mara a decis să rămână în instituția privată unde a învățat până acum, Olga Gudynn Int’l School.

“ZIUA ÎN CARE INIMA MEA S-A ÎMPĂRȚIT ÎN 3 LOCURI DIFERITE… Felicitări, Cezara, pentru că ai ales ceva nou: Colegiul Național SFÂNTUL SAVA!

Felicitări, Mara, pentru că ai ales să rămâi “acasa”, la @olgagudynnintlschool! Roua, ai două surori minunate! Să-ți fie exemplu! Ai ce invăța de la ELE! Vă iubesc infinit!❤️❤️❤️”

– este textul scris de mama lor, Gabriela, astăzi, în prima zi de școală, îl simt la fel, îl semnez și nu mai adaug nimic. ❤️❤️❤️„, este mesajul transmis de Mihai Morar, pe rețelele sociale.

Fanii acestuia au reacționat imediat

Imediat după această postare, fanii îndrăgitului prezentator au ținut să îi lase o serie de mesaje.

„Ce tare, mă mir cum de sa-u putut separa gemenele… am și eu o soră geamănă și la fel s-a întâmplat, la liceu ne-am separat, însă, la facultate, nuu… ne simțeam lipsa una alteia, drept dovadă și acum, după atâția ani. Lucrăm la același job și nu ne-am mai despărțit niciodată. Parca nu-mi văd viața fară ea prin preajma mea/Felicitări pentru admiterea la Sf Sava, Cezara! Felicitări, Mara!!!!!!! Felicitări, iubiți părinți!!„ , sunt doar câteva dintre comentariile la postare.

Suma lunară pe care Mihai Morar o cheltuiește pentru a plăti școala privată nu este deloc neglijabilă. Pe site-ul instituției sunt afișate și taxele impuse pentru educația copiilor. Acestea variază de la 760 euro pe lună pentru un program care începe la ora 8:00 dimineața și se încheie la ora 14:00 și pot ajunge până la 930 de euro.

Recent, Mihai Morar a făcut anunțul că fiicele sale s-au “despărțit” și că au ales instituții de învățământ diferite.

Adauga un comentariu