Prima pagină » WoW! » Ce rugăciune se citește în locuința unde există certuri, gelozie, vrajbă şi necazuri
Ce rugăciune se citește în locuința unde există certuri, gelozie, vrajbă şi necazuri

Ce rugăciune se citește în locuința unde există certuri, gelozie, vrajbă şi necazuri

03 aug. 2023, 13:39,
în WoW!

Expresia „ai încredere în Dumnezeu, totul va fi bine” este folosită de oameni pentru a încuraja și pentru a consola pe cineva care se confruntă cu probleme grave sau situații stresante. Aflați în rândurile de mai jos care este rugăciunea ce se citește în locuința unde există certuri, gelozie, vrajbă şi necazuri! Se spune că nu dă greș nicidoată.

Credința este una dintre cele mai importante legături ale relației noastre cu Dumnezeu. Indiferent cine suntem, indiferent de mersul nostru în viață, vor exista momente dificile pentru fiecare dintre noi. Aceste momente dificile ne pun la încercare credința și încrederea în Dumnezeu.

Ce rugăciune se citește în locuința unde există certuri, gelozie, vrajbă şi necazuri

Credința ne face mai puternici, mai curajoși, mai buni. Credința ne ajută să trecem prin vremuri de necaz și ne permite să-i ajutăm pe alții care trec prin propriile lor încercări. Există o rugăciune care se citeşte în casa unde există certuri, gelozie, vrajbă şi necazuri!

„Doamne, Doamne, Cel ce ai îngăduit diavolului să ispitească în Rai pe strămoșii noștri Adam și Eva, spre a le încerca ascultarea și supunerea;

Cel ce, de asemenea, ai îngăduit diavolului să ispitească cu îngrozire și cu grele suferințe pe dreptul Iov, robul Tău, pentru ca și mai lămurit să se vădească virtuțile și credința lui întru Tine; Cel ce ai dat îngăduință satanei să se apropie cu ispitire de Însuși Fiul Tău, spre a-L îmbia și a-L momi cu poftele și deșertăciunile acestei lumi, pentru ca, înfrânt și rușinat, acest duh blestemat să audă din gura Mântuitorului lumii cuvintele:

„Înapoia Mea, satano, căci scris este: Domnului Dumnezeului tău să te închini și numai Lui unuia să-I slujești!”;

Cel ce tuturor drepților și sfinților Tăi le-ai dat vremi de ispitire și de grele îndoieli, pentru ca, prin ele lămurindu-se, să iasă și să rămână și mai întăriți în credința, în nădejdea, în dragostea și în supunerea cea către Tine; Însuți, Atotputernice și Preabunule Stăpâne, ajută-mi și mie în această clipă grea, când duhul satanei îmi tulbură mintea cu îndoieli și cu îmboldiri, și când viclene amăgiri îmi frământă inima și sufletul.

Arată-mi, Milostive, adevărul și calea Ta cea dreaptă, pentru ca, biruind uneltirile de acum ale diavolului, să mă pot bucura de cuvintele apostolului Tău Iacob, ce zice: „Fericit bărbatul care rabdă ispita, căci lămurit făcându-se, va lua cununa vieții, pe care a făgăduit-o Dumnezeu celor ce Îl iubesc pe El”.

Dăruiește-mi, Stăpâne, inimă curată și credință tare, pentru ca în aceste clipe să pot cânta dimpreună cu proorocul Tău David:

„Doamne, cât s-au înmulțit cei ce mă necăjesc! Mulți zic sufletului meu: Nu este mântuire lui întru Dumnezeul lui! Iar Tu, Doamne, sprijinitorul meu ești, slava mea, și Cel ce înalți fruntea mea! Cu glasul meu către Domnul am strigat și m-a auzit din muntele cel sfânt al Lui! A Domnului este mântuirea și peste tot poporul Tău binecuvântarea Ta”. Amin.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *