Cancan ultimă oră

Ce s-a ales de Liviu Arteni, fostul șot al Israelei. Viața acestuia s-a schimbat total

Publicat: 06 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Povestea dintre Liviu Arteni și Israela Vodovoz a ținut primele pagini ale ziarelor pentru multă vreme. Relația lor era una atipică, el fiind tânăr și fără job, iar ea, fostă balerină, în vârstă de 60 de ani, cu o avere de câteva zeci de milioane de euro.

În ciuda gurilor rele care spuneau că relația nu va ține, cei doi s-au căsătorit și au divorțat după 8 ani. După ce Israela a murit, viața lui Liviu s-a schimbat total.

Ce mai face Liviu Arteni, fostul șot al Israelei

După moartea Israelei Vodovoz, Liviu Arteni a moștenit o mare parte din averea fostei balerine, printre care și proprietăți, dar nu a păstrat nimic. Liviu a vândut tot ce primise de la fosta sa soție și s-a mutat în Anglia unde a început o viață nouă.

Se vehiculează că a călătorit o perioadă, după care a cunoscut o femeie mai în vârstă decât el, cu care s-a căsătorit.

Spre deosebire de el, soarta Israelei nu a fost atât de ușoară. După divorțul din 2016, femeia a rămas singură și tot singură avea să moară, doi ani mai târziu. Fosta balerină a fost găsită fără viață, în baie, pe 9 martie 2018. Avocata ei a fost cea care a dat alarma, după ce Israela nu mai răspunsese la telefon de 5 zile.

Când au intrat în casă, oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii. Avea 70 de ani și suferise o hemoragie internă, care i-a provocat decesul.

Israela și Liviu – opt ani de căsnicie

Istraela Vodovoz și Liviu Arteni s-au cunoscut pe când ea era trecută de prima tinerețe, iar el era cu 20 de ani mai tânăr. Mulți au spus atunci că Liviu s-a apropiat de fosta balerină doar pentru a beneficia de foloase materiale, Istraela având foarte mulți bani. Totuși, relația dintre cei doi a mers mai departe și s-a concretizat într-o căsătorie care a durat nu mai puțin de 8 ani, din 2008 până în 2016. În 2016 au divorțat, iar doi ani mai târziu, Istraela a fost găsită moartă în apartamentul ei din București.

Cu doar o lună înainte de a murit, Istraela fusese invitată într-o emisiune tv, unde a declarat că suferă de astm și s-a izolat cumva de oameni.

Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine, spunea Istraela Vodovoz la Antena Stars.

Israela Vodovoz a lăsat în urmă câteva proprietăți și o avere considerabilă, o parte revenindu-i și fostului ei soț.

Adauga un comentariu