Actualitate

Ce s-a întâmplat cu Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare! Mama Elodiei Ghinescu a răbufnit

Publicat: 31 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a întâmplat cu Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare Mama Elodiei Ghinescu a răbufnit
Cristian Cioacă a fost eliberat după 9 ani de închisoare, fiind acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare în urmă cu mai bine de o săptămână însă este de negăsit și nu se știe nimic de el. Potrivit fostei sale soacre, acesta s-ar ascunde la mama sa, undeva în Argeș. Totuși, Cristian Cioacă nu a fost văzut deloc în comuna de lângă Pitești, fapt confirmat de primarul de acolo.

Cristian Cioacă nu a mai fost văzut după ce a fost eliberat din închisoare. Mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit unde s-ar putea ascunde. Fostul polițist a fost eliberat din închisoare pe data de 22 august 2023, iar decizia magistraților este definitivă. El a stat în spatele gratiilor timp de 9 ani, iar eliberarea lui a avut loc cu 5 ani mai devreme. Acesta a fost condamnat pentru uciderea și dispariția Elodiei Ghinescu.

Ce s-a întâmplat cu Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare

Dispariția Elodiei Ghinescu a fost unul dintre cele mai dezbătute subiecte din România, iar nici până în ziua de astăzi nu se știe ce s-a întâmplat cu avocata. După ce a fost eliberat condiționat, Cristian Cioacă a declarat în fața jurnaliștilor că nu știe ce îi rezervă viitorul.

De la ziua eliberării, fostul polițist nu a mai fost văzut în spațiul public, iar mama Elodiei Ghinescu a dezvăluit unde s-ar putea ascunde acesta. Ea este sigură că fostul ei ginere se află alături de mama lui, la una dintre casele pe care familia lor o deține.

„Probabil că îl ascund maică-sa sau sora lui, în caselor lor de la Albota sau de la Uda, din județul Argeș. S-o fi dus noaptea la ele, casele sunt, pe acolo, cam răzlețe, e posibil să fie ascuns acolo. Sunt convinsă că este cu mama lui. Ea ținea foarte mult la el.

Cu trei zile înainte de dispariția Elodiei, mama lui Cioacă mi-a și zis că fiica mea o să mănânce o bătaie soră cu moartea și că nu ar vrea să fie în locul ei. Mama lui Cristian Cioacă nu a apărut niciodată la proces. Păi, ce mamă ești tu? Este pe lângă ea și acum, unde altundeva să stea? Apartamentul groazei, unde a locuit cu Elodia, este luat de bancă, pentru că el nu mai plătise ratele”, a spus Emilia Ghinescu.

Mama Elodiei Ghinescu nu are o părere bună despre familia Cioacă

Emilia Ghinescu, mama avocatei dispărute în urmă cu mai bine de 14 ani, a vorbit și despre condițiile din casele de la țară ale familiei Cioacă. Ea a dezvăluit că nu o lăsau să își viziteze nepotul, deoarece o condamnau pentru faptul că fiul lor este după gratii. Atunci când era lăsată să își vadă nepotul, femeia rămânea mișcată de condițiile în care locuia.

„Eu am fost la casa din Albota, o comună din Argeș, de lângă Pitești, m-am dus de multe ori acolo, ca să-mi văd nepotul, pe fiul Elodiei. Acolo însă nu-s condiții bune. Micuțul dormea pe o pătură veche, am și plâns când l-am văzut așa. I-am cumpărat un set de lenjerie de pat.

Nu mă primeau în casă, spuneau că din cauza mea este Cioacă la închisoare. Aruncam dulciurile pentru nepot peste gard, căci nu răspundeau la poartă. La țară cărau apă cu butoaiele. Și-or fi făcut îmbunătățiri, între timp, nu mai știu. Oricum, e mai bine la țară, decât la pușcărie”, a mai spus mama Elodiei.

Adauga un comentariu