Cancan ultimă oră

Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Andreea Marin să o nască pe Violeta! A vorbit abia acum despre asta

Publicat: 30 nov. 2022
Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Andreea Marin să o nască pe Violeta A vorbit abia acum despre asta
Andreea Marin a fost invitată la o emisiune de televiziune și a făcut public un detaliu despre momentul în care a venit pe lume fiica sa, Violeta

Andreea Marin este una din cele mai iubite și mai îndrăgite prezentatoare din România. Vedeta are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Andreea Marin are o fetiță biologică, Violeta, o tânără care îi calcă pe urme vedetei.

Violeta este o tânără adolescentă de 14 ani și o face mândră pe mama sa, Andreea Marin, de care este extrem de apropiată și pe care o iubește foarte mult.

Andreea Marin a mărturisit ce s-a întâmplat la nașterea fiicei sale

Prezentatoarea TV nu și-a ținut niciodată viața personală departe de lumina reflectoarelor, așa că fanii Andreei au aflat pe parcursul timpului o mulțime de lucruri despre Violeta.

Recent, Andreea Marin a fost invitată la o emisiune de televiziune și a făcut public un detaliu despre momentul în care a venit pe lume fiica sa, Violeta.

„E cumva poarta care se deschide către sărbători. Pentru mine, pentru familia mea, luna Decembrie este una plină de bucurii. Începe Sfântul Andrei, apoi Moș Nicolae, apoi e ziua Violetei, e ziua mea de naștere. Ea trebuia să se nască pe ziua mea, dar am dansat și a venit cu o săptămâna mai devreme de când era programată de medic. Apoi Crăciunul”, a declarat Andreea Marin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin

Andreea Marin a mai adoptat de la distanță o fetiță din Africa și un băiețel din China. Vedeta i-a susținut de-a-lungul timpului pe cei doi copii și a contribuit la creșterea lor armonioasă. În prezent, copiii au trecut de vârsta majoratului.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, pentru Libertatea.
Adauga un comentariu