Cancan

Ce salarii vor avea lună de lună Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la Pro TV. Suma care i-a convins

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce salarii vor avea lună de lună Sorin Bontea Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la Pro TV. Suma care i-a convins
Șefii de la Pro TV au reușit să îi convingă pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu cu salarii atractive

Dupa ce au semnat cu Pro TV, s-a aflat ce salarii vor avea lună de lună Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Conducerea ProTV este extrem de încrezătoare că participarea celor trei chef în emisiunea Masterchef va atrage un număr mare de telespectatori. Din acest motiv, pentru ai convinge să se întoarcă la emisiunea care a făcut celebri, conducerea postului tv le-a oferit o sumă de bani semnificative.

Ce salarii vor avea lună de lună Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la Pro TV

Conform unor informații din presă, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primeau aproximativ 300.000 de euro pe an de la Antena 1 pentru participarea lor la emisiunea „Chefi la cuțite”. Cu toate acestea, în ciuda salariilor consistente, cei trei chefi erau nemulțumiți de faptul că emisiunea genera sume considerabile de bani din publicitate, dar ei nu primeau o parte din aceste venituri.

Prin urmare, ProTV a decis să le ofere o sumă dublă celor trei chef pentru ai convinge să părăsească emisiunea Chefi la Cuțite și să se întoarcă la Masterchef, show-ul care am făcut celebri acum aproximativ 12 ani. Cu alte cuvinte, cei trei bucătari ar primi 600.000 de euro pe an la ProTV. Asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro pe lună.

Șefii de la Pro TV au reușit să îi convingă

Deși nu au fost formulate niciodată acuzații directe legate de bani ca fiind sursa neînțelegerilor, bucătarii au sugerat subtil această cauză. Pentru a elimina definitiv astfel de discuții, conducerea ProTV a luat măsuri concrete pentru a se asigura că aspectele financiare nu mai ridică probleme pentru jurați.

Motivând oboseala acumulată, cei trei chefi au ales să pună capăt colaborării cu Antena 1, renunțând la filmări.

„Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm”, a declarat în urmă cu ceva timp chef Cătălin Scărlătescu.

Dan Negru își atacă dur fostul angajator, Antena 1

Revenirea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la Pro TV, după o absență de la Antena 1, a stârnit surprindere și a generat numeroase discuții în mass-media.

Dan Negru, o figură emblematică a televiziunii românești, a comentat și el aceste schimbări majore din peisajul media, făcând o paralelă cu propria sa experiență la Antena 1, unde era cunoscut pentru prezentarea evenimentelor de Revelion.

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul!’, a afirmat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Șefii de la Pro TV au reușit să îi convingă pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu cu salarii atractive.

Adauga un comentariu