Prima pagină » National » Dan Negru își atacă dur fostul angajator, Antena 1, după plecarea chefilor. „N-a știut că doar lucrurile se forțează…”

Dan Negru își atacă dur fostul angajator, Antena 1, după plecarea chefilor. „N-a știut că doar lucrurile se forțează…”

18 apr. 2024, 10:06, 1 ,
BZI.ro, în National

Dan Negru își atacă dur fostul angajator, Antena 1, după vestea că Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea revin la Pro TV.

Dan Negru a comentat recent schimbările semnificative din industria televiziunii, inclusiv plecarea unor chefi celebri și semnarea noului contract cu Pro TV. De asemenea, a abordat și despărțirea de Antena 1 a altor vedete.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea revin la Pro TV

Vestea revenirii lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef a stârnit un val de entuziasm printre fanii emisiunii, care așteaptă cu nerăbdare să îi revadă pe cei trei chefi celebri pe micile ecrane.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își vor relua rolurile de jurați în sezonul 9 al show-ului de la Pro TV, promițând o competiție acerbă și spectaculoasă, dar și o atmosferă plină de umor și camaraderie, specifice emisiunii.

Dan Negru își atacă dur fostul angajator, Antena 1

Revenirea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la Pro TV, după o absență de la Antena 1, a stârnit surprindere și a generat numeroase discuții în mass-media.

Dan Negru, o figură emblematică a televiziunii românești, a comentat și el aceste schimbări majore din peisajul media, făcând o paralelă cu propria sa experiență la Antena 1, unde era cunoscut pentru prezentarea evenimentelor de Revelion.

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul!’, a afirmat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Vedeta Kanal D a accentuat că, deși banii joacă un rol crucial, influența lor are totuși limite. El a susținut cu tărie că echipa este, de fapt, pilonul fundamental al succesului în orice domeniu. Pentru a-și consolida argumentul, a prezentat exemple concrete din fotbal și din industria televiziunii.

„La Rapid e la fel. Degeaba stadion nou, galerie fantastică, jucători scumpi dacă nu e spirit de echipă. Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume. La Cinq a fost televiziunea pe care Berlusconi a deschis-o în Franța în anii ‘90. A cumpărat cei mai scumpi prezentatori și cele mai scumpe echipe de producție dar n-a construit echipa. A falimentat după 2 ani. Real Madrid a luat toți galacticii la începutul anilor 2000, Zidane, Beckham și Figo jucau împreună dar nu erau o echipă. Aristotel le-a dat răspunsul demult: întregul este mai mare decât suma părților sale’ Să fie asta lecția celor care vor veni’, a mai scris vedeta în mediul online.

Dan Negru și-a atacat fostul angajator, Antena 1, după vestea plecării celor trei jurați la Pro TV.

Comentarii
  • Nu știam că domnul Negru se pricepe și la fotbal el se pricepe a număra literele și sutele de lei să vadă dacă mai ia și el ceva. Și la antenă și aici unde are emisiuni la ore când lumea doarme mereu totul sunt banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *