Cancan

Ce salariu avea Mirela Vaida când a debutat în televiziune. „Aveam maşină cu şofer”

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce salariu avea Mirela Vaida când a debutat în televiziune. Aveam maşină cu şofer
Ce salariu avea Mirela Vaida când a debutat în televiziune. Vedeta Tv a marturisit ca la inceputul carierei castiga foarte bine, undeva in jurul sumei de 1.400 de lei in ziua de astazi

Chiar dacă acum este una dintre cele mai cunoscute şi bine plătite vedete din televiziune, puţină lume ştie ce salariu avea Mirela Vaida când a debutat în televiziune. Vedeta TV a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre începuturile sale în televiziune.

Mirela Vaida şi-a făcut debutul în televiziune încă din anul doi de facultate. Vedetă a vorbit despre începuturile carierei sale şi despre salariul pe care îl avea la vremea respectivă. Potrivit declaraţie sale, ea avea un salariu destul de mare atunci când a început cariera în televiziune.

Ce salariu avea Mirela Vaida când a debutat în televiziune

Mirela Vaida a fost mereu în lumina reflectoarelor, o fire dezinvoltă şi mereu pregătită să dea replica, vedetă a primit pe mână o emisiune live încă din anul doi de facultate. Aceasta a ocupat mai întâi poziţia de reporter, iar datorită farmecului personal a fost promovată destul de repede.

Aşa că primul job serios al Mirelei Vaida a fost că prezentatoarea la o emisiune live, un matinal. Mai mult, pentru prestaţia ei primea o sumă considerabilă de bani, cu mult mai mare ca salariu mamei sale, care era profesoară.

„În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a declarat actriţă pentru Ok Magazine.

„Câştigăm o grămadă de bani”

Mirela Vaida a fost atrasă de televiziune şi a ştiut că asta vrea să facă, mai ales că beneficiile primului job au surprins-o complet. Vedeta îşi aminteşte că era foarte mândră că în fiecare dimineaţă o maşină venea să o i-a din faţa căminului şi că avea din prima un salariu mai mare ca cel al mamei sale.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucrăm şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigăm o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţătoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii ăia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mai declara Mirela Vaida.

Câţi bani câştiga acum Mirela Vaida

Câţi bani câştiga Mirela Vaida din televiziune. Prezentatoarea este de ani buni pe sticlă, şi mulţi curioşi au vrut să fle cât încasează de la Antena 1. Vedetă de la Acces direct a dezvăluit totul în direct.

Mirela Vaida este în topul celor mai iubite prezentatoare de la noi din ţară. Fanii acesteia s-au obişnuit că aceasta să fie o prezenţă zilnică pe micul ecran de mai bine de 15 ani.

Prezentatoarea de la Acces Direct este tot timpul în platourile de filmare sau pe scenă, iar ieri a mărturisit în emisiune de unde îşi câştigă banii. Vaida a primit tot mai multe acuzaţii pe reţelele de socializare că face reclamă mai multor magazine pentru a obţine venituri.

Acum vedetă a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut că de cele mai multe ori fotografiile postate care par a fi reclame de fapt sunt pentru a-şi sprijini prietenii care au nevoie în această perioadă de mai mulţi clienţi.

”De câte ori fac o astfel de postare o fac pentru prietena mea, Mirela, şi nu pentru a câştiga bani. Eu nu sunt un influencer şi nu fac bani de postari, ci foarte rar. Vreau să fiu un pireten bun deoarece trăim vremuri grele. Haideţi să ajutăm pe unii oameni”, a spus Mirela Vaida în direct!

”Eu îmi câştig banii de la emisiuni, de la spectacole. Dă doamne să avem ce să muncim, că avem rate şi alte impozite!”, a mai spus vedeta la Antena 1. Detalii AICI

Adauga un comentariu