Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Ana Baniciu, cu doar câteva săptămâni înainte să devină mamă pentru prima dată! Mulți s-au mirat atunci când au aflat: „O perioadă mai grea. Am bagajul făcut”

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu Ana Baniciu cu doar câteva săptămâni înainte să devină mamă pentru prima dată Mulți s-au mirat atunci când au aflat O perioadă mai grea. Am bagajul făcut
Ana Baniciu se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară

Ana Baniciu a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa, cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă pentru prima dată.

Ana Baniciu se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, blondina este pe ultima sută de metri cu sarcina și până acum aceasta i-a ținut la curent pe admiratorii eu cu tot ce s-a întâmplat pe perioada cât a fost însărcinată.

Acest lucru s-a întâmplat și acum, asta pentru că Ana Baniciu a dezvăluit că va naște în luna iunie, dar până atunci, vedeta a pus la punct toate detaliile legate de noua locuință în care ea și soțul ei se vor muta în curând.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare. Bebelușul are o camera superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile. Mă simt foarte bine.

E clar o perioadă mai grea, pentru că e pe ultima sută de metri și acum se resimte toată sarcina. Mă mișc mult mai greu, dar am avut o sarcină ușoară, îi mulțumesc lui Dumnezeu. A fost totul ok și nu am întâmpinat niciun fel de probleme. Sper ca și nașterea să fie o experiență extraordinară, așa cum mi-o imaginez, fiind una naturală. Am bagajul făcut, pentru că mi-a zis domnul doctor că în orice moment se poate întâmpla și sunt pregătită.”, a declarat Ana Baniciu, pentru Cancan.ro.

Ana Baniciu și Edy Kovacs nu s-au hotărât încă ce nume vor pune bebelușului

Ana Baniciu a fost extrem de sinceră și a făcut o serie de dezvăluiri și despre numele bebelușului, pe care, însă, nu l-a ales, precizând doar că ea și Edy Kovacs au o listă cu nume și se vor hotărî asupra unuia abia după ce va veni pe lume copilul.

“Avem o listă de nume și vrem să-i vedem fățuca, să îl cunoaștem și să vedem ce i se potrivește la fața locului. Suntem mai atipici un pic. Pe lista scurtă sunt vreo 3 nume”, a mai spus viitoarea mămică.

Adauga un comentariu