Actualitate

Ce se întâmplă cu averea imensă a lui Dan Petrescu, omul de afaceri care a murit în teribilul accident aviatic din Italia

Publicat: 04 oct. 2021
Dan Petrescu cel mai bogat
Omul de afaceri Dan Petrescu, care a decedat în accidentul aviatic, ar fi fost cel mai bogat om din România

După moartea fulgerătoare a afaceristului Dan Petrescu, cel mai bogat om din România, întrebare care este pe buzele multora este cine va moșteni imensa lui avere, ținând cont că și-au pierdut viața și moștenitorii săi direcți.

Așadar, în condițiile în care și soția și fiul său au încetat din viață în urma cumplitei tragedii aviatice din Italia, iată ce se va întâmpla cu averea celui mai bogat român.

Cine va moșteni averea lui Dan Petrescu

Averea lui Dan Petrescu, cel mai bogat român, ar urma să fie moștenită de Anca Surugiu, femeie de afaceri și totodată asistenta și coordonatoarea tuturor firmelor lui Dan Petrescu. În condițiile actuale, ea ar fi cea care urmează să îi preia averea afaceristului. De altfel, Anca Surugiu controla și avea toate datele offshore-urilor și știa unde sunt conturile, aceasta fiind împuternicită să aibă acces la conturile lui Petrescu, încă de pe vremea când acesta trăia.

Anca Surugiu era și parteneră de afaceri cu Dan Petrescu care, potrivit informaţiilor care circulă în mediul de afaceri, ar fi fost implicat atât în sectorul auto, cât şi în cel imobiliar. Aparent, acesta deţine circa 15-20 de parcuri comerciale închiriate către Metro, Praktiker sau Auchan.

Cum a murit omul de afaceri Dan Petrescu

Omul de afaceri Dan Petrescu este una dintre cele opt persoane care au murit în accidentul aviatic de duminică. Un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a prăbușit la Milano, în nordul Italiei, la scurt timp după ce decolase către Sardinia. În aeronavă ar mai fi fost atât soția, cât și fiul magnatului.

Se pare că avionul prăbușit în Milano se afla în urcare în momentul în care unul dintre motoare ar fi cedat, iar ulterior aeronava a căzut peste clădirea aflată în renovare și a luat foc. Afaceristul Dan Petrescu a părăsit țara noastră pe data de 30 septembrie, conform informațiilor oficiale.

Comentarii
  • Avea nora si un nepot. Terminati cu presupunerile. Ati prezentat-o pe anca surugiu colaboratoarea de parca e mostenitoarea directa sau una pe baza de testament. Daca aveti informatia asta, spuneti-o, nu povesti…..

Adauga un comentariu