WoW!

Ce se întâmplă cu emisiunea „Chefi la cuţite”

Publicat: 19 mart. 2020

În perioada crizei cauzate de coronavirus, grupul Intact a luat măsuri speciale, printre care reducerea salariilor din companie cu 20%. În următoarele 30 de zile, angajaţii Antena Group vor primi 80% din venitul normal, după cum conducerea grupului Intact a hotărât, potrivit Paginademedia.ro.

Pe lângă reducerea temporară a salariilor, o parte din angajaţi vor fi suspendaţi în această perioadă, mai exact, în principal, cei care lucrau la producţii care au fost oprite pentru moment, cu scopul de a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus.

Într-un mesaj către angajaţi, Mihai Gâdea a explicat ce se va întâmpla în perioada următoare la Antena 3:

„Am decis să ne organizăm activitatea astfel ca fiecare angajat să lucreze 128 ore pe lună, în loc de 160, ceea ce presupune plata a 80% din venit pe o perioadă de 30 de zile, astfel încât să traversăm cu bine această perioadă. Sper ca această situaţie să se încheie curând, să revenim la planurile iniţiale şi să construim împreună, aşa cum am făcut până acum. Vă mulţumesc pentru că înţelegeţi situaţia şi pentru că alegeţi să vă faceţi zilnic meseria cu bună credinţă“.

Ce se întâmplă cu emisiunea „Chefi la cuţite”

Oficialii Antena Group au declarat pentru Paginademedia.ro că „aceste măsuri au un caracter temporar şi sunt menite a ne asigura pe termen lung respectarea angajamentelor faţă de telespectatori, de angajaţi şi de partenerii de business“.

„Intact Media Group ia măsuri care să asigure respectarea misiunii faţă de public. Situaţia generată de epidemia COVID-19 a afectat proiectele in derulare din cadrul Intact Media Group şi a impus luarea unor măsuri care să asigure continuitatea activităţii şi respectarea misiunii faţă de public. Aceste măsuri au un caracter temporar şi sunt menite a ne asigura pe termen lung respectarea angajamentelor faţă de telespectatori, de angajaţi şi de partenerii de business“, se arată în poziţia Intact, citată de sursa menţionată.

Vestea vine după ce Antena 1 a anunţat în urmă cu câteva zile că filmările pentru „Chefi la cuţite“, „Next Star“, „Take me out“ şi „Sacrificiul“ au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condiţiile o vor permite.

Adauga un comentariu