Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor în perioada delicată a lunii

Publicat: 01 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu fetele de la Survivor în perioada delicată a lunii
. Războinica s-a arătat deschisă și a oferit detalii cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor, a răspuns curiozităților fanilor într-un live. Războinica s-a arătat deschisă și a oferit detalii cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Tot acum a spus și ce fac, de fapt, concurentele în perioada de menstruație.

Roxana Ghiță a părăsit competiția din motive medicale și a precizat că momentan nu se mai poate uita la ce se întâmplă în competiție pentru că îi face rău. Și-ar fi dorit foarte mult să poată continua să concureze, însă problemele de sănătate nu i-au mai permis.

Mai mult, fosta Războinică a subliniat că nici măcar nu s-a putut uita la episoadele în care apare, pentru că ar simți o gelozie profundă pentru că nu mai este în concurs.

Cum s-a hotărât Roxana Ghiță să participe la Survivor

Una dintre curiozitățile fanilor a vizat modul în care a ajuns să participe la competiție. Roxana Ghiță a povestit că totul a pornit de la mesajul unui prieten.

În timp ce se uita la Survivor din altă țară, un prieten i-a scris că ar vedea-o în competiție. Ideea nu i-a displăcut, astfel că, fără să le spună părinților, ci doar unor prieteni apropiați a decis să-și încerce norocul. Abia după ce a trecut de toate probele, Roxana Ghiță le-a împărtășit și celor care le-a dat viață marea veste.

Ce fac concurentele de la Survivor în acea perioadă a lunii

O altă curiozitate a fanilor a fost ce anume se întâmplă cu fetele în momentul în care se află în perioada delicată a lunii. Roxana nu a evitat răspunsul și a spus tot. Se pare că situația se schimbă radical imediat după ce intră în concurs.

Concurentele nu mai au același ritm biologic, dat fiind că organismul se dereglează hormonal. Cu alte cuvinte, nu se pune problema de menstruație, potrivit kanald.ro.

Cu altă ocazie, foste concurente de la show-uri asemănătoare, precum Exatlon, au spus că organismul se deregla și nu se știa cînd anume trebuia să le vină menstruația. Totuși, primeau cele necesare sau li se permitea să nu intre pe traseu în cazul în care se simțeau foarte rău.

„În acea perioadă a lunii primeam cele necesare și puteam să nu participăm, în caz că ne simțeam foarte, foarte rău’, spunea Diana Senteș.

Frigul, „dușmanul’ Roxanei Ghiță la Survivor

Cea mai mare problemă pentru Roxana Ghiță în competiție a fost frigul, însă. Nu foamea a fost cel mai aprig dușman, mai ales că este vegană deja de 7 ani, cu frigul. Războinica a spus că odatî cu lăsarea serii se făcea foarte frig și acoperișul sau frunzele cu care se înveleau nu făceau față. Adormea mereu cu picioarele reci, dat fiind că nu putea dormi cu șosete și atât mai puțin cu încălțări.

În ceea ce privește alimentația, s-a adaptat fără probleme ritmului și a precizat că s-a bucurat de nuca de cocos, indiferent de modul în care era pregătită.

Adauga un comentariu