BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce se întâmplă cu micii producători după scumpirile la electricitate, gaz sau îngrășăminte? Discuţie cu Laura și Antim Nechifor, producători ecologici, numai la BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 7 iulie 2022, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE vor fi prezenți Laura și Antim Nechifor, producători ecologici din Iași. Temele de discuție din cadrul emisiunii vor fi despre cum afectează micile afaceri ale producătorilor ieşeni scumpirile din ultima perioadă, ce soluții au producătorii pentru a nu pierde clienții, cu cât vor creşte preturile în acest an dar și dacă vor dispărea micile ferme ecologice. Ingineri horticoli, Laura și Antim Nechifor au muncit mai mulți ani în București, unde au studiat. În anul 2019, după nașterea fetiței lor, au revenit în satul bunicilor, din Iași, pentru a deschide o afacere cu legume ecologice. După ani în care au pus deoparte economiile necesare pentru îndeplinirea visului de a se muta la țară, unde să se apuce de agricultură, planul s-a concretizat. Cei doi tineri ingineri horticoli au decis că nașterea fiicei lor, Maria, reprezenta imboldul de care aveau nevoie pentru a se mobiliza și a deveni producători agricoli în satul Homița, din Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu