Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Nikita, după ce fetele ei au anunțat că este în comă, la spital. Decizia luată de medici

Publicat: 06 aug. 2022
Mihaela Ispas, cunoscută drept Nikita de România, a suferit un al doilea atac de cord în urmă cu câteva zile

Nikita a ajuns în stare critică la spital în urmă cu câteva zile. Mihaela Ispas, pe numele ei real, a suferit un infarct și a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

Acum, la scurt timp după ce fetele ai au anunțat că este în comă, au apărut noi informații despre starea de sănătate a blondinei.

Nikita se simte mai bine după infarctul suferit

Nikita a fost internată la Spitalul Regional Universitar din Malaga, după ce a suferit un infarct. Din fericire, aceasta a trecut cu bine de perioada critică, iar starea ei este acum stabilă.

Mai mult, blondina chiar ar urma să fie externată săptămâna viitoare și să meargă acasă, acolo unde fetițele și iubitul ei o așteaptă cu nerăbdare.

Fetele Nikitei au fost cele care au dezvăluit că mama lor are probleme de sănătate

Vestea că Nikita se află în comă s-a răspândit rapid pe internet după ce fetele ei au postat un mesaj bizar pe rețelele de socializare.

Deși fanii au crezut inițial că este o glumă, totul s-a dovedit a fi adevărat:

„Mama e în comă de duminică. Eu, Cristina și Vanessa vă rog să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine. Nu e glumă. Sunt fata ei, eu am postat. Doamne, trezește-o pe mama. Adu-o lângă noi!”, au scris fetele Nikitei, pe contul de Facebook al blondinei.
Adauga un comentariu