National

Ce se întâmplă cu organizarea referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand (USR)! Ce spune Marcel Ciolacu

Publicat: 03 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu organizarea referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand USR Ce spune Marcel Ciolacu
Clotilde Armand este din nou în centrul unui scandal pe tema burselor acordate elevilor

În urmă cu câteva săptămâni, la nivelul Sectorului 1 din București, mai multe organizaţii au început să strângă semnături pentru organizarea unui referendum de demitere al lui Clotilde Armand (USR). Oamenii sunt nemulţumiţi de mai multe decizii pe care edilul le-a luat. De la scandalul din jurul gunoaielor până la faptul că în Sectorul 1 sunt şobolani. În legătură cu mişcarea, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a explicat faptul că aşteaptă decizia judecătorilor în legătură cu posibila fraudare a alegerilor locale.

De curând au apărut în spaţiul public noi informaţii despre implicarea, considerată ilegală de opoziţie, în alegerile locale de la Sectorul 1 din București. Așadar, Clotilde Armand a fost surprinsă, alături de soţul acesteia în locul în care se numărau voturile.

Ce spune Marcel Ciolacu despre referendumul pentru demiterea lui Clotilde Armand

Chestionat de jurnaliştii de la bugetul.ro, Marcel Ciolacu, liderul PSD a vorbit despre posibilitatea organizării unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand. Social democratul a declarat că incă aşteaptă o deciziea autorităţilor competente, judecători sau procurori:

„În acest moment, susținem orice inițiativă cetățenească. Membrii PSD s-au implicat în această strângere de semnături. După decizia unui magistrat, să vedem dacă au fost sau nu fraudate alegerile la Sectorul 1, vom hotărî în interiorul partidului dacă ne implicăm direct sau nu.

Așteptăm decizia. Sunt două lucruri distincte. În primul rând, ce se întâmplă în Sectorul 1: cu șobolani, mizerie și cum e condus Sectorul 1 de un an de zile, de către actualul primar, doamna Clotilde. Și altceva este dacă la Sectorul 1 au fost fraudate alegerile. Suntem îndreptățiți în cazul în care au fost fraudate alegerile să strângem semnături și să organizăm un referendum”, a spus, pentru Bugetul.ro, liderul PSD.

Clotilde Armand surprinsă alături de soţul acesteia în momentul în care intră în locul în care se numără voturile

Recent, jurnaliştii de la RomaniaTV au publicat mai multe imagini cu Clotilde Armand în momentul în care intră, alături de soț, în camera în care se numărau voturile rezultate de la alegerile locale din 2020. Acţiunea este, conform unui avocat, ilegală. Deși Clotilde Armând ar avea voie să intre, soţul ei nu are acest drept.

Războiul gunoaielor din Sectorul 1 a stârnit nemulţumirea oamenilor

Probabil cea mai controversată acţiune din actualul mandat pe care a putut să o facă Clotilde Armand este începerea unui război al gunoaielor. Așadar, Clotilde Armand a acţionat împotriva operatorului de salubritate Romprest susţinând că practică preturi abuzive. În replică, din cauza presupuselor neplăţi, operatorul privat a renunţat a mai ridica gunoaiele din sector.

Rezultatul a fost unul greu de suportat de locuitorii care s-au văzut nevoiţi să se plimbe printre munţii de gunoaie lăsate de izbeliște. De altfel, Clotilde Armand a încheiat contractul cu operatorul în momentul în care în sector s-a declarat starea de alertă.

Adauga un comentariu