Actualitate

Imagini explozive cu Clotilde Armand (USR) şi soţul acesteia la locul numărării voturilor de la alegerile locale

Publicat: 03 aug. 2021
Clotilde Armand alături de soț
Clotilde Armand ar fi venit alături de soț la numărarea voturilor

Acuzaţii incredibile la adresa edilului Clotilde Armand de la Sectorul 1. Jurnaliştii româniatv.ro au dat publicării mai multe imagini cu primarul USR și soţul acesteia care sunt prinși la locul numărării voturilor de la alegerile locale.

Tot scandalul alegerilor locale de la Sectorul 1 a început în momentul în care mai mulţi membri USR au fost prinşi în încăperea în care se aflau sacii cu voturi. De altfel, informaţiile arătau că ar fi existat o fraudă la alegerile locale.

Clotilde Armand şi soţul acesteia au fost surprinşi în locul în care se numărau voturile

Conform jurnaliştilor romaniatv.ro, imaginile publicate de aceştia sunt din locul în care se numără voturile. Altfel spus, pe imagini apare Clotilde Armand dar şi soţul acesteia. Polițiștii au terminat de renumărat voturile. Tabelelel cu toate cifrele vor ajunge la procurori. De mâine începe confruntarea documentelor.

Avocatul lui Dan Tudorache a menţionat faptul că Armand a încălcat toate legile în vigoare şi că, în pofida faptului că ea are voie să fie prezentă în secţiile unde se numărau voturile, soţul acesteia nu avea voie:

„Căuta acelaşi lucru că Dan Barna şi cei de la USR cu sacii în spate. Ea e primăriţa FAKE care a încălcat toate legile. Domnul respectiv nu avea ce să caute acolo. Jandarmii au deschis calea celor care au fugit de la faţa locului. Jandarmii urmează să fie audiaţi. Sunt revoltat de faptul că a durat atât. Nu aveam voie sas tam cu un primar aşa un an de zile. Nu cred că mai e important rezultatul votului la acest moment. Acele voturi au fost manipulate. În mod clar nu mai reflectă situaţia clară. La numărarea PNL şi PSD, Dan Tudorache a câştigat. În procesele verbale mâzgălite demonstrează că a fost un vot măsluit. Pentru mine e fraudă la vot. Eu zic că postul de primar e vacant încă din 27 septembrie.”, a spus Mihai Drăgan, exclusiv, pentru România TV.

Procurorii ar fi terminat de numărat voturile şi Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile

Sursele Antena 3 au explicat faptul că procurorii au terminat de renumărat voturile de la alegerile locale din sectorul 1 din București. Marea surpriză vine de la faptul că Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile locale în fața lui Dan Tudorache. De altfel, diferenţa între cei doi este uriaşă. Nu mai puţin de 1000 de voturi ar fi avut în față contracanditatul lui Armand .

” S-a încheiat renumărarea voturilor de la cele 166 de secţii de votare. A fost un proces extrem de greoi pentru că a trebuit renumărat fiecare buletin de vot în parte. Sursele noastre arată faptul că sunt diferenţe foarte mari între voturile renumărate şi ceea ce s-a raportat. Ar fi diferenţe de peste 1000 de voturi în favoarea lui Dan Tudorache. Mâine, procurorii vor da un comunicat de presă pentru a declara ceea ce s-a întâmplat. De altfel, dacă procesul de renumărare a voturilor s-a încheiat, dosarul penal incă este în desfăşurare. Vorbim despre un proces penal de lungă durată care ar putea să mai dureze cel puţin 1 an, 2 sau chiar 3. Procurorii trebuie să stabilească clar câte buletine au fost anulate, numărate etc.

VIDEO CU MOMENTUL AICI

Adauga un comentariu