Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu relația dintre Pepe și Yasmine: ,,Ea s-a cam supărat”

Publicat: 23 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu relația dintre Pepe și Yasmine Ea s-a cam supărat
În ultima perioadă, pare că relația dintre artistul Pepe și Yasmine Ody s-ar fi răcit

Pepe și Yasmine sunt într-o relație de mult timp. După ce artistul a divorțat de Raluca, și-a făcut cunoscută relația cu Yasmine Ody. Însă, apropiații au văzut că în ultimele săptămâni, cei doi s-ar purta ”rece” în public.

În ultima perioadă, pare că relația dintre artistul Pepe și Yasmine Ody s-ar fi răcit, potrivit declarațiilor unor prieteni de-ai lor. Dacă la început, la petreceri, aproape că nici nu îi dezlipeai, acum pare că relația dintre ei este mai distantă. Pepe și iubita lui nu și-ar mai vorbi atât de des și nici nu ar mai petrece mult timp împreună, cel puțin în ultimele două săptămâni, potrivit declarațiilor cunoscuților.

”Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat prieteni ai cuplului.

Pepe, pregătit să se însoare a treia oară. Va fi Yasmine norocoasa?

Înainte să fie împreună cu Yasmine Ody, Pepe a mărturisit că este pregătit să se însoare din nou, dacă va găsi femeia potrivită. Mai mult decât atât, artistul recunoștea că i-ar plăcea să devină tătic, încă o dată.

“Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi. Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!

De ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super-egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, declara Pepe, în urmă cu mai multe luni.

Adauga un comentariu