Actualitate

Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa Soția acestuia l-a dat de gol
Cei care se întrebau ce se întâmplă cu Visarion Alexa au primit un fel de răspuns în urma postării făcute de pe litoral de soția acestuia

Au trecut aproape doi ani de când preotul Visarion Alexa a fost acuzat de hărțuire. Multă lume se întreabă ce se întâmplă cu Visarion Alexa. Bărbatul continuă să se ascundă de ochii oamenilor, dar o postare a soției acestuia l-a dat de gol.

Ce se întâmplă cu Visarion Alexa

Visarion Alexa a fost acuzat, în urmă cu aproximativ doi ani, de hărțuire sexuală. Fostul paroh ortodox din cartierul Militari din Capitală a fost atunci în centrul unui mare scandal. După acel scandal, nimeni nu a mai știut ce se întâmplă cu acesta.

Fostul preot și soția sa duc o viață cât se poate de discretă, pe care încearcă să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. De la marele scandal din urmă cu aproximativ doi ani, Visarion Alexa a părut că a dispărut cel puțin din viața publică. Totuși, de curând au început să apară mici semne de viață pe pagina de Facebook a soției sale, Claudia Alexa.

Aceasta nu mai făcuse nicio postare încă din data de 21 august 2022, a revenit, acum, cu trei postări consecutive. Prima dintre fotografiile postate este făcută undeva pe litoral, iar în imagine poate fi văzută marea, iar descrierea poate ridica o serie de semne de întrebare.

„Trăind la mare”, s-a limitat să scrie soția lui Visarion Alexa.

Tocmai de aceea, mulți s-au întrebat dacă nu cumva fostul preot și soția sa au luat decizia de a părăsi Bucureștiul definitiv.

Unde a dispărut fostul preot

Cu cinci zile în urmă a fost și ziua de naștere a Claudiei Alexa, iar după cum a scris chiar ea la o fotografie pe care a postat-o, lucrurile au mers bine pentru ea.

„Viața în roz pentru ziua de azi”, a scris Claudia Alexa.

Mai mult de atât, aceasta a mai postat o poză de la o sesiune de echitație, despre care afirmă că a fost cadoul pentru ziua ei de naștere. Mulți au felicitat-o în comentarii, aceasta primind numeroase mesaje cu urări. Chiar și așa, trebuie remarcat faptul că Visarion Alexa a lipsit din postare.

Nimeni nu mai știe nimic de el, ba chiar Arhiepiscopia Bucureștilor, prin vocea purtătorului său de cuvânt, părintele Ștefan Zară, consilier eparhial pe teme legate de cultură și de comunicații media, susținea cu mai multă vreme în urmă că nu mai știe absolut nimic despre persoana preotului în cauză.

„Nimeni nu mai știe absolut nimic despre el din toamna anului trecut, atunci când a decis singur să se autosuspende ca preot. Ca atare, nici măcar salariul nu mai are. Decizia noastră va exista doar după ce se pronunță instanța pe seama acuzațiilor ce i se aduc. Momentan, nu știm nimic mai mult”, a precizat și Ștefan Zară, care a menționat că Visarion Alexa nu intră în rândul preoților caterisiți.

Opt dintre cele nouă dosare în care era cercetat preotul Visarion Alexa au fost clasate de judecători, care au decis că plângerile au fost făcute târziu. Părintele era acuzat în nouă dosare penale pentru agresiune sexuală și viol.

Astfel, cei care se întrebau ce se întâmplă cu Visarion Alexa au primit un fel de răspuns în urma postării făcute de pe litoral de soția acestuia.

Comentarii
Adauga un comentariu