BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce se întâmplă dacă elevii vor fi descoperiți cu simptome COVID-19 la școală și cum se desfășoară triajul epidemiologic din unitățile de învățământ din Iași, va vorbi dr. Tamara Uliliuc la BZI LIVE

Publicat: 20 sept. 2020

Luni, 21 septembrie, de la ora 13:00 la BZI LIVE va veni dr. Tamara Uliliuc, coordonator Medicina Școlară din Iași. Pandemia de COVID-19 a determinat o serie de schimbări în sistemul de învățământ odată cu începerea anului școlar 2020-2021 . Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre implicarea medicinei școlare în contextul actual si nu numai.

Ce se întâmplă dacă elevii vor fi descoperiți cu simptome COVID-19 la școală? Cum se desfășoară triajul epidemiologic și ce trebuie să știe părinții atunci când își aduc copiii la școală? La aceste întrebări și multe altele va răspunde dr. Tamara Uliliuc într-o noup ediție Bzi LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu