Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă dacă înghiţi o linguriţă de orez pe stomacul gol

Publicat: 03 dec. 2019

Acidul gastric este o secreţie a stomacului, care produsă în cantităţi mari devine supărătoare. Pentru a combate acest disconfort, cel mai adesea apelăm la diverse remedii farmaceutice prescrise de medic. Există totuşi o soluţie naturală, la îndemână: orez crud. Orezul este unul din cele mai simple şi eficiente remedii pe care le-aţi putea utiliza pentru această problemă, înlocuind toate celelalte medicamente prescrise de doctor.

De asemenea, acest leac are rezultate şi dacă aveţi diaree.

Este suficient să consumaţi 9 boabe de orez crud şi să beţi jumătate de pahar de apă. Orezul absoarbe fluidele, care ulterior sunt eliminate mai uşor din corp. Dacă va confruntaţi cu problema acidităţii gastrice în mod constant, trebuie să consultaţi doctorul pentru investigaţii suplimentare. Adeseori oamenii îşi pun în pericol sănătatea, consumând alimente nocive. Toxinele încetinesc ritmul normal de funcţionare a organismului, şi pot chiar să distrugă metabolismul, conducând la apariţia bolilor cronice.

Aceasta afecţiune se manifesta prin simptome ca moleşeala, lipsa somnului, frecventa răcelilor, şi o cădere generală a sistemului imunitar. Aşadar, este important să îţi detoxifici organismul din când în când. Există numeroase de astfel de metode, însă una dintre cele mai bune este cea care urmează – detoxifierea organismului cu boabe de orez!

Reţeta:

Îţi trebuie 7 linguri de orez , o linguriţă de scorţişoară şi un litru de apă fiartă!

Fierbe apa apoi toarn-o într-un borcan încăpător. Adaugă apoi peste apa cele 7 linguri de orez şi scorţişoară. Închide ermetic borcanul, lasă-l să se răcească, apoi pune-l la rece, în frigider. Lasă-l la frigider până dimineaţa! Dimineaţa cum te-ai trezit, după ce te-ai spălat pe dinţi, strecoară orezul şi consuma o lingură din acesta pe stomacul gol. Pune-l la loc în apă în care a stat şi păstrează-l la frigider pentru cea de-a doua zi.

Repetă procedeul timp de 7 zile şi vei curăţa organismul de toxine într-un mod simplu şi natural. Secretul metodei de detoxifiere consta în sămânţa de orez, care are o structură de cristal. Când seminţele stau în apă, amidonul este înlăturat, lăsând celulele să apară.

Orezul se digera în intestin, nu în stomac, şi acţionează astfel că un absorbant de toxine.
Prin această metodă, intestinele, vasele de sânge şi alte părţi ale corpului sunt curăţate de toxine, metale grele şi alte substanţe dăunătoare.

Mai mult, curăţarea cu orez permite normalizarea metabolismului şi reglarea greutăţii.
După tratament te vei simţi mai sănătos şi mai tânăr. Există totuşi o condiţie: după ce ai consumat orezul de dimineaţă, nu ai voie să mănânci nimic altceva timp de 2 ore! Aceasta detoxifiere poate fi repetată o dată la 2 luni!loading...

Adauga un comentariu